Amopage

Echo Chain Saw Vil ikke bo Running

- Views 0
Advertisement

En Echo motorsag som starter, men vil ikke holde driften kan ha et enkelt problem du kan lett løse selv. Start med å gjennomgå de riktige startprosedyrer i brukerhåndboken. Så om noen grunnleggende feilsøkings sjekker ikke løser problemet, må du kanskje gå til en profesjonell Echo reparatør.

Bruksanvisning

Gjennomgå Echo motorsag håndboken for riktig startprosedyren. Sjekk for å sikre at Echo motorsag er fylt med riktig blandet og nytt drivstoff. Bensin igjen i en sag i lang tid vil svekkes, og føre til at det å fyre riktig. Deretter kontrollerer at kjedebremsen bar ikke er låst, og kjeden vil løpe fritt; også sjekk for å sikre at kjettingen ikke bindende i bar og at kjede oljen forblir i reservoaret.

Sjekk Echo motorsag filtre. Start med luftfilteret, på toppen av sagen. Ta av dekselet, og sjekke om filteret er skittent; hvis så, enten rent det ved å blåse ut skitt eller erstatte den. Mens dekslet er slått av, kontrollere kjøleribber for å sikre at de ikke blir blokkert. Kontroller bensinfilter, som sitter på innsiden av gasstanken. Trekke det ut med en del av ledningen gjennom brenselinnløpet. Hvis silen er skitten, må den skiftes. Hvis tanken selv synes skitne, tømme den, skyll den med ny bensin og deretter fylle den med en skikkelig blanding.

Fjern tennpluggen for å sikre at den er ren og har riktig gap (brukerhåndboken vil informere deg om denne målingen). Hvis det har blitt tilsmusset, rengjør den eller installere en ny tennplugg. Kontroller og rengjør avtrekksåpningen og gnistfangeren.

Juster forgasseren på Echo motorsag. På venstre side, i nærheten av startsnoren, er en tomgangsskrue og to nåler ventilinnstillinger, merket med "H" (for "høy") og "L" (for "lav"). Snu "H" nål mot klokken for å stoppe. Snu "L" justering av klokken stopp, og slå den tilbake til klokken stoppe og slå den på igjen halvveis. Start motoren, og skru skruen med klokken til kjedet begynner å snu. Vri den mot klokken til kjedet stanser, deretter en annen kvart omdreining. Kjør motoren på full gass i noen sekunder, og deretter sjekke om den går tilbake til normal tomgang. Hvis ikke, vri "L" nål mot klokken en åttendedel sving.

Hint

Bare forhandlere skal utføre store forgasseren. Echo motorsag forgassere er innstilt på fabrikken, og den inaktive justeringer er mindre.

Hvis du må tømme drivstofftanken, kast den gamle drivstoff ved å sette den i bilens gasstanken - den lille mengden av olje i sagen drivstoff vil ha noen effekt i en bil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/echo-chain-saw-vil-ikke-bo-running/ "

相关文章!
 • Min Husqvarna Chain Saw vil ikke starte når den er varm
  - 阅 0

  Husqvarna produserer et bredt utvalg av motorsager. Selskapet har et rykte for å lage tøffe, pålitelige sager, men sagene er ikke ødelegges. Hvis sagen kjører fint og du stopper sagen for et øyeblikk, og det vil ikke starte, er det to systemer som ka

 • Min Home Weedeater Vil ikke bo Running
  - 阅 0

  Motoren på en Home luke eater opererer gjennom en forbrenningsmotor. For disse motorene for å fortsette å kjøre med full kraft, de trenger en konstant tilførsel av gass, luft og gnist. Når noen av disse tre komponentene faller ut av balanse, vil moto

 • Min Chevy Impala Vil ikke bo Running Min Chevy Impala Vil ikke bo Running
  - 阅 0

  Chevy Impala motorer kan stoppe eller nekte å kjøre for en rekke årsaker. En motor diagnose innebærer ikke gjetting, men en metodisk rekke tiltak og kontroller for å begrense problemet ned. Fra og med de mest enkle eller opplagte lidelser kan vanligv