Amopage

Echo Chain Saw Modell CS3400 Spesifikasjoner

- Views 0
Advertisement

Echo Incorporated er en produsent av profesjonell kvalitet utendørs håndholdte elektroverktøy som motorsager. Dette selskapet startet produksjon hagemaskiner i 1979, og tilbyr sin første modell av gresstrimmer. De introduserte linjer av håndholdte vifter, ryddesager, hekk clippers og motorsager snart etterpå. Som med alle elektroverktøy, bør forbrukerne bli kjent med sikkerhetstiltak og riktige operasjonelle prosedyrer som følger noen Echo elektroverktøy, inkludert CS-3400 modell motorsag.

Dimensjoner og vekt

Echo CS-3400 motorsag er utformet med de samme dimensjoner som den Echo CS-3000 motorsag. Fra sin lengste poeng, måler CS-3400 modell motorsag 10,2 inches. Denne motorsagen er 9,1 inches bred og 8,7 inches høy. Målinger inkluderer ikke enhetens kjedet og sverdet. Ikke inkludert kjedet og sverdet, Echo CS-3400 motorsag veier totalt 7,3 pounds.

Motor

Motoren som ekko designet for bruk i sin CS-3400 motorsag brukes også i CS-3000 og CS-3450 motorsag modeller. Denne spesielle motoren er en luftkjølt, en-sylindret to-takts motor. Stempelet forskyvning som tilbys av den CS-3400 motorsagen er 2,03 kubikk inches. Stoffet føres til denne kjeden sagens motor gjennom et diafragma forgasseren system. Mens du utfører tune-ups på denne motoren, anbefaler produsenten at forbrukeren benytter enten Champion CJ-7y eller NGK BPM 7A tennplugger, og husk å legge igjen en 0,026-tommers gap.

Oljer og drivstoff

Echo modell CS-3400 Motorsagen er utstyrt med en 8,6 fluid ounce drivstofftank. Denne motorsagen kan holde totalt 5 unser motorolje. En kombinasjon av olje og bensin anvendes som brensel for denne motorsag. Forbrukeren må benytte en 50: 1 blanding av 89 oktan bensin (eller en 10% etanoldrivstoff) og motorolje; fortrinnsvis Echo merke totakts motorolje. For å holde kjedene riktig smurt, bør forbrukeren søke SAE NO. 30 olje i sommer og SAE NO. 10 olje om vinteren, eller ved skjæring inn i harpiksaktige trær.

Egenskaper

Echo CS-3400 tilbyr en rekke funksjoner. Echo modell CS-3400 Motorsagen er utstyrt med en automatisk overføring. Denne modellen av Sagen har flere sikkerhetsinnretninger som bidrar til å forhindre skade under operasjon omfatter en fremre beskyttelse av hånden, anti-vibrasjonsanordning, kjedebrems og kjedefanger. Nøttene som fester sverdet til resten av motorsag skal strammes til mellom 80 og 95 tommers-pounds og aldri strammere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/echo-chain-saw-modell-cs3400-spesifikasjoner/ "

相关文章!
 • Hvordan justere en ny Echo Chain Saw forgasseren
  - 阅 3

  De forgassere på nye Echo motorsager kommer justert fra fabrikken. Men på grunn av ulike miljøfaktorer, som for eksempel høyde, forgassere kan ikke holde riktig innstilt for lang. Når det skjer, vil selv en nyere motorsag trenger sin forgasseren just

 • Cub Cadet Modell 1330 Spesifikasjoner
  - 阅 0

  Cub Cadet var det første selskapet til å innføre en plen traktor med en radius null-sving til markedet. Det var også den første kraftmaskinprodusenten for å anvende tunge hydrostatiske automatiske overføringer i dens utstyr. Dette selskapet produsere

 • Echo Chain Saw Vil ikke bo Running
  - 阅 0

  En Echo motorsag som starter, men vil ikke holde driften kan ha et enkelt problem du kan lett løse selv. Start med å gjennomgå de riktige startprosedyrer i brukerhåndboken. Så om noen grunnleggende feilsøkings sjekker ikke løser problemet, må du kans