Amopage

Easys Email Mislyktes

- Views 0
Advertisement

Kodak Easyshare-programvaren lar deg organisere og redigere bilder å dele med familie og venner via e-post. Når du sender bilder i Easyshare, får mottakeren en e-post som inneholder en lenke for å vise bildene. Men deling av bilder stopper opp hvis programmet ikke kan koble til Internett, eller filene er feil konfigurert.

Internett-tilkobling

En nettverkstilkobling feilmelding vises vanligvis hvis Kodak Easyshare er ute av stand til å koble til Internett for å sende bilder. Koble en annen enhet til det trådløse eller kablede nettverk kan fortelle deg om problemet er med ruteren, modemet eller Easyshare-programvaren. Hvis en annen enhet ikke koble til Internett, snu ruteren eller modemet av og deretter på igjen resirkulerer makt og ofte gjenoppretter nettverkstilkobling. Hvis tilkoblingen problemet vedvarer, trykke på "Reset" knappen på ruteren eller modemet kan også løse tilkoblingsproblemer. Hvis problemet vedvarer, kontakter du Internett-leverandøren fordi problemet kan være på selskapets slutt.

innstillinger

Hvis du ønsker å bekrefte Kodak Easyshare sendt e-posten inneholder bilder, velge "Send en kopi av meldingen til meg" boksen lar programmet til å sende kopier av sendte e-post til e-postkontoen. Hvis en fil er større enn 2 MB, vil noen Internett-leverandører ikke leverer dem. I tillegg kan Easys ikke sende skadede eller korrupte filer, og ifølge Kodak, må port 26 stå åpne for å sende e-post; Kontakt din Internett-leverandør for å verifisere om denne porten er åpen. I noen tilfeller vil Kodak Easyshare ikke levere bilder med navn ugyldige tegn som spørsmålstegn, og du må endre navn på slike filer før du sender dem. Per dato for offentliggjøring, kan Kodak Easyshare email bilder til opptil 50 mottakere samtidig. Hvis du kjører inn en adresse feil, redusere antall mottakere.

oppdatering Easys

Hvis du fortsatt ikke kan dele bilder ved hjelp av Easyshare epost, anbefaler Kodak oppdatere Easyshare til den nyeste versjonen. Den nyeste versjonen inneholder oppgraderinger og reparasjoner for å reparere feil som forårsaker problemene. Programmet er tilgjengelig direkte fra Kodak hjemmeside. Kodak sier det tar ca fem minutter å laste ned Easyshare for kabel-eller DSL-tilkoblinger, og om to timer for eksterne tilkoblinger.

Andre problemer

I noen tilfeller vil Easys ikke sende e-post hvis Kodaks servere opplever tekniske problemer eller om de er rett og slett opptatt. Hvis serverne ikke svarer, vises "Mailserver opptatt" feilmelding på skjermen. I et slikt tilfelle, må du vente til området for å gjenoppta normal drift for å sende e-post.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/easys-email-mislyktes/ "

相关文章!
 • Hvordan Email Barack Obama Hvordan Email Barack Obama
  - 阅 3

  Så du ønsker å sende epost til Barack Obama? Det er lett. President Obama er å bryte bakken som en av de første presidentkandidatene å utnytte kraften av internett for å nå mennesker. Han og hans administrasjon har sagt at de er forpliktet til å gjør

 • Tips om Emailing CV Tips om Emailing CV
  - 阅 0

  Som selskaper fortsetter å innlemme teknologien i sin daglige drift, er et økende antall arbeidsgivere ber om at jobbsøkere sender sine gjenopptar via e-post. Mens søknad via en e-post kan være praktisk, det gjør det også mulig for din CV til potensi

 • Min Outlook Email Kan ikke skrive ut en delvis Memo stil Min Outlook Email Kan ikke skrive ut en delvis Memo stil
  - 阅 2

  Du kan feilsøke dine delvise memo utskriftsproblemer i Microsoft Outlook ved å åpne e-post utskriftsalternativer. Angi papirtype og papirstørrelse i memo stiler dialogboksen for utskrift til de vanlige alternativene for å unngå trykkfeil. Bruk inneby