Amopage

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

- Views 0
Advertisement

Denne påsken, la barna dekorere huset med denne morsomme og lett egg krans! Dine små vil elske å få kreative med dette håndverket og de vil virkelig elsker å se sine kunstverk hengt opp for alle å se.

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Hva du trenger

Først og fremst må du laste ned og skrive ut våre gratis utskrivbare! Skriv den ut, så mange som du ønsker å gjøre din krans. Du trenger også saks, hyssing og tape.

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Dekorere

Når du skriver ut av eggene, ha dine kiddos maling, farge, eller dumpe glitter på eggene. Dette er den morsomme delen, så la dem gå gale!

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Skjær ut egg

Grab ditt trofaste saks og klippe ut hvert egg. Hvis barnet ditt er bra med saks, ha dem gjøre denne delen også! De kommer til å elske det.

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Gjør Garland

Slå eggene over og tape på en lang del av hyssing. Prøv å tape dem alle på samme sted slik at de faller jevnt når de er hengt opp.

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Heng det opp

Det er det! Nå bare henge den opp med litt tape og du har en fargerik, morsom og festlig påske krans!

Easy DIY Egg Garland for barna å gjøre

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/easy-diy-egg-garland-for-barna-a-gjore/ "

相关文章!
 • Easy Pop Up kort for barna å gjøre Easy Pop Up kort for barna å gjøre
  - 阅 6

  Pop-up kort fortrylle og trollbinde som mottaker åpner et kort til en uventet overraskelse. Noen popup-kortene er ganske innviklet og komplisert, med mange lag og komponenter, men lett pop-up kort barna kan lage og sende også eksisterer. Bruk litt ti

 • Easy Halloween dekorasjoner for barna å gjøre
  - 阅 0

  Kjøpe sesongens dekorasjoner for hjemmet kan være ganske dyre og vanligvis skaper en kjedelig, generisk utseende til høytiden. Halloween er et barnefokusert ferie, så hvorfor ikke sette barna til å jobbe skape unike, festlige dekorasjoner for hjemmet

 • Morsomme aktiviteter for barna å gjøre inne Morsomme aktiviteter for barna å gjøre inne
  - 阅 2

  Gjør regnværsdager morsommere med morsomme spill og aktiviteter for barna å gjøre innendørs. Bare fordi alle er fast inne for dagen betyr ikke at du ikke kan ha en god tid. Samle familien for kreative og fantasifulle aktiviteter både barn og voksne v