Amopage

Dumbbell Vs. Barbell for Styrketrening for MMA

- Views 0
Advertisement

Dumbbell Vs. Barbell for Styrketrening for MMA


Mixed Martial Arts er en av de raskest voksende idrettene i verden. Som det fortsetter å vokse, vil flere mennesker begynner å trene. Som med trening for alle sportsgrener, vil utføre idrettsspesifikke øvelser forberede deg mest effektivt for MMA. Nøkkelen til å maksimere din tid trening bruker vekter for å gjøre de riktige øvelser med riktig form.

Manualer kontra vektstenger

Dumbbell Vs. Barbell for Styrketrening for MMA


MMA er laget av mange typer kampsport, men kan brytes ned til slående og grappling. Manualer er utmerket verktøy for å jobbe på slående, fordi du kan holde dem i hver hånd for å simulere punching mens fatte vekter. Vektstenger er stor for grapplers fordi de gir mulighet for større muskelgrupper og bevegelser, og også holde mer vekt å bygge styrke, spesielt i underkroppen.

Øvelser med manualer

Dumbbell Vs. Barbell for Styrketrening for MMA


Anta en kampstilling med en manual i hver hånd og gå gjennom bevegelser av å kaste skjema slag bringe hendene tilbake til riktig posisjon. Dette vil bygge punching kraft, hurtighet og utholdenhet. Det vil også hjelpe deg å holde hendene opp hvis du er sliten. Den bygger mental tøffhet når armene begynner å brenne. Start med den tyngste vekten du kan håndtere med god form og komplett åtte faste representanter. Har tre sett med åtte til ti slag som holder vekten og samtidig opprettholde riktig form. Deretter må du gjøre en burnout i ett minutt ved hjelp av en svært lett vekt eller kroppsvekt. Ta med hendene tilbake til en god defensiv posisjon etter hvert slag.

Øvelser med vektstenger

Dumbbell Vs. Barbell for Styrketrening for MMA


Med vektstenger, kan du holde mye mer vekt enn du kan med manualer, og du kan bygge din underkroppen og større muskelgrupper. I tillegg til de grunnleggende overkroppen bevegelser som benkpress, vektstenger tillate deg å løfte menings vekt når du utfører knebøy og markløft. Dette gir deg den nødvendige styrke i clinch og eksplosjonen i skyting for takedowns. Knebøy bør være en del av hver styrke og condition program. Utfør knebøy med god form og være forsiktig med å bruke for mye vekt for å forebygge skader. Hold øynene opp og brystet ut med ryggen buet og bak ut som om du sitter i en stol. Start med en vekt du enkelt kan løfte 15 reps hvis du er nybegynner og gjøre tre sett med 10 reps. Dette vil også bygge stabiliseringsmusklene du må sitte på huk å bruke mer vekt som du avanserer.

Tips

Begynn å arbeide dine svakeste områder mens du fortsatt opprettholde dine tidligere ferdigheter. En fighter med en grappling bakgrunn bør starte med manualer og arbeide på sin punching form, betaler oppmerksomhet til rette form, holdning og håndplassering. Du må bli komfortabel og trygg å bruke hendene. En fighter med en boksing eller kickboksing basen trenger for å få lavere kroppen styrke og total makt, og han må vektstenger for å gjøre det effektivt. Knebøy og deadlifting vil bygge dine ben og rygg muskler til å hjelpe deg i clinches og i overganger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/dumbbell-vs-barbell-for-styrketrening-for-mma/ "

相关文章!
 • Er isolasjonsøvelser Useless for MMA? Er isolasjonsøvelser Useless for MMA?
  - 阅 0

  MMA, eller mixed martial arts trening, er ikke for sarte sjeler. Treningene er vanligvis intens, høy effekt og utmattende, som bare er én av flere grunner til effektive jagerfly er usannsynlig å gjøre isolasjon øvelser en stor del av sine rutiner. Nå

 • Hvordan trene med frie vekter Hvordan trene med frie vekter
  - 阅 0

  Lær gratis vekt øvelser for å bygge muskelstyrke og for å opprettholde god helse og fitness, i denne gratis online video serie om gratis vekt øvelser. oppsummering Series Den første vektløfting VM skjedde i London på 28 mars 1891, men vektløfting spo

 • Hvordan å miste fett på ryggen og sidene av Ribs Hvordan å miste fett på ryggen og sidene av Ribs
  - 阅 0

  En attraktiv torso uten Roly Poly-folder av fett er et verdig mål. Å slanke seg tilbake og sidene av ribbeina, må du innlemme regelmessig mosjon og bedre kostvaner. Styrketrening toner ryggmuskulaturen slik at ryggen din vises slank, og når du bruker