Amopage

Dual Layer DVR Kapasitet

- Views 0
Advertisement

Siden introduksjonen i 1995, det digitale allsidig plate eller en DVD, har vokst til å bli en av de mest brukte optiske platen lagringsformater i hjemmeunderholdningsmarkedet. DVDer er oftest produsert i single-layer plater. Men det er en tolags eller dobbeltlags-formatet, som er referert til som DVD-DL. Dual-layer DVD er utviklet for å lagre dobbelt så mye data som single-layer seg.

produksjon

DVDer er i hovedsak brukt til lagring av filmer eller digital video. Vanlig, enkelt-lagsplater har en side bestående av et organisk fargestoff opptegningssjiktet, med den andre siden tjener som polykarbonat av hvor merkingen er plassert. I motsetning til dette, på begge sider av DVD-DL-plater har opptegningssjikt. Kalt L0 og L1, er de to opptegningssjiktene plassert mellom platens polykarbonat baser og metall lag. Produsenter av DVD-DL inkluderer Memorex og Verbatim.

Lagring og kompatibilitet

Vanligvis kan en vanlig DVD lagre opptil 4,7 GB, som oversettes til muligheten til å lagre opp til 2two timer med video. Til sammenligning kommer den gjennomsnittlige DVD DL-plate med en 8,5 GB kapasitet, noe som betyr at du kan lagre opptil fire timer med video. Per juni 2013 er dual-layer DVD produseres som DVD-R eller DVD + R. Disse formatene bare tillate deg å "lese", eller posten, data på platen en gang; dataene kan ikke endres eller slettes. DVD DL-plater må brukes på DL-aktivert DVD-brennere for å muliggjøre drift.

Fordeler

Den ekstra plassen på dual-layer DVD-er gjør det mulig å ta opp lengre filmer eller mer videoinnhold. Det er spesielt populært i Hollywood, der filmer som er lagret på ett lag og bonusmateriale farten på den andre. DVD DLS er også stor for andre typer data. For eksempel kan du lagre opptil 12 CD-er igjen av musikk i en dual-layer plate. Du kan også bruke denne typen medier for Word-dokumenter og data back-up data.

ulemper

Den dual-layer DVD-formatet, men er ikke uten sine mangler. På grunn av den ekstra lag, tar DL-plate to ganger så lenge som den ettlags DVD å registrere data. Dessuten er det dyrere enn dens enkeltlags motstykke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/dual-layer-dvr-kapasitet/ "

相关文章!
 • Hvordan brenne en Dual Layer DVD Bruke Nero 7 Hvordan brenne en Dual Layer DVD Bruke Nero 7
  - 阅 0

  Nero 7 er en brennende pakke som kan brukes til å lage både CD og DVD-plater. Hvis du ønsker å brenne en film til DVD som krever mer enn en standard 4,7 GB DVD-R, kan Nero 7 brenne filmen til en dual layer plate. En dual layer DVD-R har 8,5 GB plass,

 • Hvordan brenne en Dual Layer DVD til en ettlags plate Hvordan brenne en Dual Layer DVD til en ettlags plate
  - 阅 0

  DVDer er et nyttig tiltak for lagring, særlig når det gjelder DVD-videofiler. Når en DVD er strukturert på riktig måte, med de riktige typer videofiler, kan den spilles i en standard DVD-spiller. Når denne strukturen er fulgt, betyr det at det er mul

 • Hvordan slette en Dual-Layer DVD
  - 阅 0

  Hvis du har brukt en dual-layer DVD-RW eller DVD + RW, så kan du slette innholdet på platen for å bruke det på et senere tidspunkt. Dette er nyttig hvis du har lite tomme media og trenger å brenne noe nytt til DVD. Tidligere du kan ha behov for spesi