Amopage

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

- Views 2
Advertisement

Dramatisk spill oppfordrer småbarn å skape spennende fantasiverdener bare bundet av sin fantasi. Få barn kan motstå å kle seg i kostymer, rollespill eller lage et dukketeater. I tillegg til å gi timer med moro, dramatiske lek trykke kreativitet, utvide ordforrådet, styrke kommunikasjonsferdigheter, forbedre kognitiv utvikling, bedre øye-hånd-koordinasjon og bygge motoriske ferdigheter. Voksne kan gi ideer, gi props og sikre et trygt miljø, men småbarn bør få lov til å uttrykke seg fritt uten innøvde linjer eller detaljerte instruksjoner.

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

sokken Puppets

I stedet for å forkaste umake sokker fra tørketrommelen, viser småbarn hvordan du slår sokker til underholdende dukkene. For eksempel kan en vanlig grønn tube sokk bli forvandlet til en slange eller en drage ved å tegne øyne på sokken og feste en følte tunge eller vinger med stoff lim. Be småbarn å sette sin hånd hele veien inn i sokken og flytte sin hånd for å danne dukketeater munn mellom fingrene og tommelen. Småbarn kan gjøre opp historier med sine dukker, eller de kan leke med gravemaskin sokk dukkene mens du lytter til deg å lese en bok som "The Hungry Caterpillar" av Eric Carle.

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

innendørs Camping

Underholde smårollinger på en regnværsdag er lett når du organisere innendørs campingtur. Drapere laken over to stoler for et telt, eller sette opp en faktisk telt i stuen. La småbarn bruke gryter og panner for camping utstyr. Gi ryggsekker for en tur rundt i huset eller hagen. Spis en piknik lunsj på et teppe. Soveposer kan plasseres inne i teltet for naptime. Bruk logger fra peisen og en lommelykt under et rødt skjerf for å simulere et bål.

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

Rockekonsert

Småbarn elsker trommer, bongos og andre leketøy instrumenter. Hvis du har ørepropper eller en høy toleranse for støy, slår småbarn til rockestjerner. Foreslår at de danner et band, og velge et navn for deres musikalske gruppe. Forklar rytmemønstre, og utfordre småbarn å kopiere mønstre som du klappe i hendene eller spille en tromme. Velg barnemusikk med en sterk beat, og oppmuntre småbarn å spille sammen. Tømme rommet for et dansegulv, instruere småbarn å komme opp med dansetrinn fordi bergarter stjerner også danse på scenen. Spør småbarn å gi sine nye danser et tåpelig navn, som "Hopping Chicken».

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

Dress Up

Kostymer og parykker fra Halloween, garasje salg eller sparsommelighet butikker tenne en pjokk fantasi. Iført kostymer gir småbarn en mulighet til å utforske roller og lære om verden. Unngå stereotypier, for eksempel bare å gi en jente en sykepleier uniform eller en gutt en brannmann hatten. Småbarn bør oppmuntres til å prøve på mange ulike typer roller. Andre morsomme kostymer inkluderer superhelter, dyr og tegneseriefigurer.

Dramatiske lekeaktiviteter for småbarn

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/dramatiske-lekeaktiviteter-for-smabarn/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Toddler aktivitetssentre i klasserommet Hvordan lage Toddler aktivitetssentre i klasserommet
  - 阅 0

  Toddler aktivitetssentre dele klasserommet inn i funksjonelle områder som støtter utvikling og læring. Lærings sentre gi smårollinger et privat område som de kan bruke når de trenger å bryte vekk fra gruppen. Dette kan redusere stress og aggresjon so

 • Dramatiske lek Ideer for småbarn Dramatiske lek Ideer for småbarn
  - 阅 0

  Dramatisk spill gir en måte for småbarn å lære om deres verden. Selv om late noen ganger kan det se ut som det er fjollete, eller at den ikke gir en reell erfaring, dramatiske lek faktisk bidrar til å utvikle viktige ferdigheter. En- og to-åringer øk

 • Liste over kognitiv utvikling aktiviteter for småbarn Liste over kognitiv utvikling aktiviteter for småbarn
  - 阅 0

  Din nysgjerrig pjokk begynner å huske hvor objektene er når du skjuler dem, konsentrere seg om en oppgave i mer enn et flyktig sekund og imitere de hverdagslige tingene som du gjør. Hun bygge nye språkkunnskaper og finne nye måter å løse problemer. M