Amopage

Dogwood Vs. Kirsebærtre

- Views 6
Advertisement

Dogwood Vs. Kirsebærtre


I 1912, den japanske regjeringen presenterte blomstrende kirsebærtreet til USA som en gave av vennskap. Kirsebær tre, en budbringer av våren i Japan, er også ansett som en nasjonal skatt av landet. Noen år senere, i USA ga den japanske Dogwood treet, en tidlig blomstring tre som symboliserer den kommende våren i dette landet.

Identifikasjon

Prydkirsebærtrær (Prunus arter) er lik de kirsebærtrær dyrkes for fruktproduksjon. Men de er vokst mer for sine prangende, delikate hvite eller rosa blomster som åpner for en kort periode bare tidlig på våren.

Den blomstrende Dogwood (Cornus florida) også blomstre ganske tidlig, noen ganger også i slutten av våren. Snarere enn å produsere selve blomstene, Dogwood i stedet produsere bracts eller blader som har et blad form. Disse bracts kan være hvit, gul eller rosa.

Størrelse

Blomstrende kirsebærtrær er ikke veldig store trær. Faktisk vil de bare komme 15 til 25 fot høye til en lignende spredning. Høyden vil variere fra sorten til sorten. Noen vokser oppreist mens andre vokser til en gråtende form.

Blomstringen Dogwood er generelt høyere enn den blomstrende kirsebærtre, med de største sortene når opp til 40 fot høy, hvis dyrket i skyggen. Hvis vokst i fullt sollys, vil Dogwood bare nå 15 til 20 fot. Begge trærne er relativt langsomme dyrkere, stadig mer om en fot i året.

Forhold

Blomstrende kirsebærtrær trenger full sollys for å trives, samt fuktig jord som er godt drenert og godt luftet. De krever ingen beskjæring i det hele tatt, med mindre du trenger å fjerne døde eller syke lemmer.

Dogwoods som også fuktig, godt drenert jord, spesielt jord som er på den sure siden. Dogwood tåler full sol, men den foretrekker delvis skygge, spesielt på ettermiddagen. Dogwood trenger et sted som har god luftsirkulasjon og krever dyp vanning for tørre perioder.

problemer

Selv vakker, kan blomstrende kirsebærtrær være vanskelig å opprettholde siden de er utsatt for en hel rekke problemer. En rekke sykdommer er felles for de tre kirsebær, fra rotråte til meldugg forderve til sykdom på planter. Mange insekter som teltlarver og bladlus også ofte søke blomstrende kirsebær.

Dogwood trær har også sin rettmessige del av problemer. Dogwood borer vil angripe nyplantede og svekket trær, mens Dogwood anthracnose, en relativt ny sykdom, har drept mange trær i nordøst.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/dogwood-vs-kirsebaertre/ "

相关文章!
 • Hvordan Lysere kirsebærtre Kjøkken Skap
  - 阅 7

  Kirsebærtre mørkner med eksponering for lys, slik at kjøkkenskap som du elsket da du installerte dem, kan ende opp med å bli for mørkt for din smak etter noen år. Skifte kabinettene er ikke bare dyrt, men en stor rotete prosjekt, så vurdere lightenin

 • Hvordan lage møbler i kirsebærtre Shine Hvordan lage møbler i kirsebærtre Shine
  - 阅 4

  Møbler i kirsebærtre har rike rødbrune fargetoner som intensivere og bli vakrere med alderen. Selv om ekstremt slitesterkt, kan møbler i kirsebærtre slutt bli kjedelig. Unnlatelse av å jevnlig ren kirsebær parkett gjør slip skitt partikler samler seg

 • Slik reparerer Nicks og riper på møbler i kirsebærtre Slik reparerer Nicks og riper på møbler i kirsebærtre
  - 阅 0

  Møbler i kirsebærtre er et populært valg for mange på grunn av den staselige eleganse den mørke røde tre utstråler. Møbler i kirsebærtre er også kjent for å være tidløs og tradisjonell. Dette tradisjonelle tremøbler valg fremkaller en følelse av varm