Amopage

DIY Shepherd Hooks Med Mason Jars

- Views 3
Advertisement

DIY Shepherd Hooks Med Mason Jars


Glass sylteglass fylt med blomster eller glødende med stearinlys suspendert fra gjeter kroker gjøre interessante og elegante dekorasjoner for bryllup og andre spesielle arrangementer. De er veldig populære for fôr gangen eller legger rundt omkretsen av en bakgård hendelse. Den enkle, rimelige elegansen av disse dekorasjoner gjør et sterkt inntrykk. Glassene kan også brukes i center for en sammenhengende generelle utseendet på ditt arrangement.

Du trenger

Glass sylteglass

20-gauge

Avbitertang

Nebbtang

Bånd

Gjeter kroker

Bruksanvisning

Vask og tørk glasset grundig. Skjær av et stykke ståltråd og vikle den to ganger rundt halsen på glasset, under gjengingen. La to inches av tråd stikker ut fra begynnelsen og igjen på slutten. Når kabelen er blitt viklet, vrir disse to endene tett sammen for å feste dem.

Skjær en 11-tommers del av ledningen som skal brukes for håndtaket. Ta den ene enden av håndtaket stykket og skyv den opp under kabelen rundt glasset leppe. Bruk nebbtang til å vri denne siden på plass. Pass på at det er trygt og ikke løsne fra glasset når trukket. Kurve håndtaket inn i en opp-ned "U", og skyver den andre ende under vikles tråden på den andre siden av glasset. Vri det tett med tang for å sikre det.

Bruk tang til å skape et svakt spor i håndtaket ledningen ved siden av kanten av glasset, slik at håndtaket holder seg på plass. Håndtaket vil være vinkelrett på glasset, så bruke tangen for å presse håndtaket mot sporene i leppen for å holde det der på hver side. Fortsett denne prosessen for hvert glass som skal brukes i innredningen.

Kutte lengder av bånd for hver krukke. Måle dem mot høyden på gjeter kroker så de henger på ønsket lengde. Tre bånd gjennom ledningen håndtaket og binde endene sammen danner en løkke for å henge glasset.

Kjør gjeterens krokene ned i bakken og settes de krukker båndsløyfer på de krummede kroker.

Hint

Fyll glassene delvis med vann hvis du bruker friske blomster, eller legge dekorative steiner for å forankre silke blomster. Sett blomstene i krukker og tillate dem å vifte ut jevnt.

Skjær så mange lengder av tråd og bånd som du har krukker. Kutte dem alle samtidig vil bidra til å sikre at alle glassene henger i samme høyde.

Noen gjeter kroker er tilgjengelig med stands slik at de ikke trenger å bli kjørt ned i jorden for å stå oppreist. Ta dette i betraktning ved måling av tråden og båndet.

Ved bruk av stearinlys, fylle bunnen av glasset med en tomme av sand og plassere en telys eller votiv i sanden. Bruk en grill eller stearinlys lettere å tenne stearinlys trygt og enkelt.

Pass på at endene av ledningene er slått ned eller under for å hindre kutt eller skraper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/diy-shepherd-hooks-med-mason-jars/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Cool Stuff med Mason Jars
  - 阅 0

  Mason glass er mer enn mat lagring beholdere; disse rimelige og holdbare klare glasskrukker kan være råstoff for en rekke kule innendørs og utendørs dekorative tilbehør. Med de riktige materialer, kan du slå vanlig Mason glass i fargerike kunstverken

 • Hvordan Grow sopp med Mason Jars Hvordan Grow sopp med Mason Jars
  - 阅 0

  Den krukke skaper en lufttett miljø som bevarer varer over en lengre periode. Det gjør også et ideelt miljø for sopp. En dampet Mason jar er helt sterilt, holder urenheter ut av sopp gyte. Selv om dyrking av sopp kan virke mystisk, er det en ganske e

 • Hvordan lage julebelysnings med Mason Jars Hvordan lage julebelysnings med Mason Jars
  - 阅 0

  Jule armaturer, som brukes til å lyse opp veien til ferie sammenkomster, er en populær tradisjon i Sør. Tradisjonelt laget av en papirpose med et stearinlys inni, armaturer utgjør brannfare dersom de ikke er så nøye, og er nesten umulig å bruke i omr