Amopage

DIY Lag skjorter for Game Day

- Views 1
Advertisement

Det har blitt hevdet at Super Bowl bør være en nasjonal helligdag, og med rette. Selv mindre entusiastisk ønsker å komme inn i handlingen, delta på festen, og feire USAs favoritt tidsfordriv på en slik begivenhetsrik søndag. Det er der denne perfekte moderne skjorten for alle "en-dagers fans" der ute kommer godt med!

DIY Lag skjorter for Game Day

DIY Lag skjorter for Game Day

Du trenger

Iron-on bokstaver Saks Iron & strykebrett Plain T-skjorte

DIY Lag skjorter for Game Day

Tips

Pre-laget jern-on bokstaver kan finnes på de fleste båter butikker og kommer i en rekke farger og teksturer. De er rask, enkel og minner om bokstavene på en Letterman jakke fra videregående skole.

Trinn 1: Skjær ut Fun fraser

Her er hvor du kan bruke din kreativitet. Som du kutte ut hver bokstav, tenk på morsomme "fotball setninger." Hvis du har et bestemt lag du heier på, kan du ta med navnet på sin maskot, eller skriv "Go Blue" (hvis blå er fargen). Du får ideen - ha det gøy med det!

DIY Lag skjorter for Game Day

Tips

Avhengig av settet du kjøper, kan du ha et svært begrenset antall bokstaver, spesielt vokaler. Det kan være lurt å kjøpe mer enn ett sett.

DIY Lag skjorter for Game Day

Trinn 2: Iron Bort på menn

Når du har bestemt deg for en setning og har plassert bokstavene der du vil ha dem på skjorten, gå videre og stryke dem på i henhold til instruksjonene på pakken. For disse bokstavene, jeg var rettet mot et fast trykk i 20 til 30 sekunder, vent i 20 sekunder, og deretter fjerne støtten. Jeg fant ut at å holde jernet lenger på bokstavene var nødvendig. Noen trengte mer tid enn andre, og stryke en om gangen fungerte bedre enn å prøve et par på en gang.

DIY Lag skjorter for Game Day

Advarsel

Sørg for å lese instruksjonene nøye - noen kits krever en klut som skal plasseres mellom jern og materialet.

Trinn 3: Vent og Trekk av Letters

Når jern-on bokstaver er festet til skjorten, vente noen sekunder før du trekker av kompet. Sakte skrelle fra et hjørne i en diagonal bevegelse. Hvis brevet begynner å skrelle opp med backing, bare sett den ned igjen og stryke litt mer.

DIY Lag skjorter for Game Day

DIY Lag skjorter for Game Day

Trinn 4: Spill med Texture

Lag et vintage utseende med bokstavene ved å eksperimentere med plagsomme teknikker mens materialet er fremdeles varm fra jern. Prøv å trekke av kompet for tidlig eller gni litt av med fingeren. Når skjorten er avkjølt, plasserer en klut over den konstante og forsegle bokstavene en siste gang med jernet.

DIY Lag skjorter for Game Day

DIY Lag skjorter for Game Day

Mens du ser på Super Bowl i spillet dag T-skjorte, sørg for å rope ting som "Touchdown, går team, og Hurra!" Det kan også være en god idé å spise masse chips og delta i lydeffekter når noen blir taklet!

DIY Lag skjorter for Game Day

DIY Lag skjorter for Game Day

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/diy-lag-skjorter-for-game-day/ "

相关文章!
 • Hvordan lage skjorter med voks papir
  - 阅 0

  Laging med barna er en morsom måte å tilbringe tid sammen og oppmuntre barna til å bruke sin fantasi og kreativitet. Opplevelsen kan være enda mer minneverdig når du gjør noe som du og din familie vil bruke på en jevnlig basis. For eksempel kan du la

 • Hvordan lage skjørt biff Hvordan lage skjørt biff
  - 阅 0

  Skjørt biff er den lange, benfri del av kuas gulvet. Selv skjørt biff toughens som det er kokt, hvis forberedt på riktig måte, kan det være en bemerkelsesverdig mørt stykke oksekjøtt. I motsetning til typiske marinade alternativer som involverer forl

 • 7 DIYs lager din smykker boks 7 DIYs lager din smykker boks
  - 阅 1

  Fra statement halskjeder til sparkly øredobber, et solid stash av smykker prosjekter er en stilig DIYer beste venn. Selvfølgelig, noen ganger selv de mest fantastiske samlinger trenger en mini makeover. Å starte deg av, samlet vi syv av våre favoritt