Amopage

DIY grave en grøft for kabel-TV

- Views 0
Advertisement

Grave en grøft for kabel-TV-linjen krever forholdsregler og litt planlegging for å gjøre jobben går greit. Å leie en grøft digger vil spare timer av gangen, selv om begrave kabel korte avstander ikke kan kreve elektroverktøy. Bruk disse strategiene som en guide for å planlegge din kabel-TV-prosjektet, inkludert kjører linjen undergrunnen.

Sikkerhet først

Før du graver, kaller kraften kraftselskap. Du trenger en utdannet tekniker med kunnskap om underjordiske kraftkabler til å besøke stedet der TV-kabelen vil bli installert. Kraftselskapet tech vil markere ruten av underjordiske elektriske kabler, vanligvis med oransje maling. Dersom eiendommen benytter naturgass, må du også kontakte gasselskapet om plasseringen av de underjordiske linjene. Treffer en gassledning med et elektroverktøy og forårsaker gnister er ikke mindre farlig enn pløying i en høyspent jordkabel. Vær trygg og ta forholdsregler.

Planlegging av prosjektet

Når du har markert de stedene for alle underjordiske farer, plukke en sti for kabel-TV-grøft i så rett linje som mulig mellom utendørs koblingsboks og koblingspunktet utenfor hjemmet. Husk, den korteste avstanden mellom to punkter er en rett linje, så sparer tid ved å identifisere den mest direkte ruten mulig.

Mål avstanden av kabelen linje som vil trenge å bli begravet. Hvis det er mer enn 20 fot, vurdere å leie en grøft diggger å spare ryggen din og få jobben gjort raskt. For kortere avstander, kan du kanskje bruke en spade, men du er fortsatt i for en ettermiddag med hardt arbeid. I områder med harde, komprimert jord, nedgravde steiner og kalde områder hvor bakken fryser til konsistensen av betong, kan en makt digger være den eneste løsningen.

For en mer langvarig installasjon, kjøpe nok PVC-rør for å dekke lengden av grøften der du vil begrave kabel linje. PVC-rør selges i seksjoner som kan kobles med enkle PVC ledd. Disse forsyninger er tilgjengelig på maskinvare og hjemme improvemnt butikker. Du trenger ikke store rør; 1-tommers diameter PVC vil være egnet.

Grave grøft

Bruk en strøm digger å pløye din grøft ca 4 inches bred og 8 til 12 inches dyp, fra koblingsboks på utsiden av huset. Vær oppmerksom på markeringene for de underjordiske verktøyet kabler og rørledninger.

Som en generell regel, vil du ønsker å begrave kabel linje dypere i kalde regioner slik at kabelen ligger under frost linje.

Når grøft er klar, må du begrave kabelen så snart som mulig i tilfelle en hard rain forårsaker problemer, bokstavelig talt muddying prosjektet.

Skyv TV-kabel gjennom deler av PVC-rør og koble rørene når du flytter sammen, ved hjelp av PVC snap-on leddene. PVC-rør vil bidra til å forhindre råte og fukt siver inn i kabelen. Det vil også beskytte kabelen mot kutt laget av jordbruk og spredt graving med en spade på noen fremtid punkt.

Fyll kabelgrøft med skitt og pakke det ned. Dekk til grøft med gressfrø å dekke sporene og forbedre kosmetisk utseendet på plenen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/diy-grave-en-groft-for-kabel-tv/ "

相关文章!
 • Hvordan å grave en grøft for en propan tank Hvordan å grave en grøft for en propan tank
  - 阅 0

  Propanflasker er koblet til ulike gassapparater ved hjelp av en seksjon av kobberrør som går til et overgangsstykke. Denne kobling blir til en standard sort-belagt stål eller jern gassrør som går via Tee leddene til de forskjellige gassapparater i hj

 • Det beste Shovel for å grave en grøft Det beste Shovel for å grave en grøft
  - 阅 1

  En grøfting spade er en av de beste spader for å grave en grøft. De spader kommer i en rekke farger, lengder og spade hode bredder. De varierende bredder tillate en fjøl å grave brede og smale grøfter. Grøfting spader fungere godt for graving sprinkl

 • Hvordan å grave en grøft mellom Grass & Mulch Hvordan å grave en grøft mellom Grass & Mulch
  - 阅 0

  Å holde ugress borte fra trærne i hagen din vil holde deg fra å drepe trær med gressklipper. Ved å opprette en sirkel av mulch rundt bunnen av trær, kan du holde ugresset unna det, og dermed benektende behovet for gressklipperen opp ved siden av trær