Amopage

DIY: E46 ekspansjonstank

- Views 3
Advertisement

BMW E46 er fjerde generasjon av 3-serien. Det er pålitelig hvis vedlikehold på den utføres riktig. En av de viktigste aspektene ved en bilmotor er kjølesystemet. Dersom kjølesystemet svikter, kan skader oppstå til motoren. Den ekspansjonstank på et E46 er tanken at kjølevæsken føres til når det blir varmt under kjøreforhold.

Du trenger

Floor jack

bukker

eller ramper

Skrujern

Tang

Container for kjølevæske

fersk kjøle

rags

Bruksanvisning

 • 1

Løft fronten på BMW med et gulv jack og støtte den på bukker. Alternativt kan du kjøre fronten av bilen opp på ramper for å få tilgang til undersiden av bilen. Koble kjølemiddelføleren som går til bunnen av ekspansjonstanken. Koble fra metallklemmen ved bunnen av ekspansjonstanken som holder tanken i motorrommet.

2

Plasser en beholder under motoren som er stor nok til å fange kjølevæsken som kommer ut av kjølesystemet. Ved manuell overføring biler, skru den blå pluggen på bunnen av tanken og la kjølevæsken renne ut i beholderen. På E46s med automatiske transmisjoner, må transmisjonskjøleren kobles fra radiatoren. Trekk klippet opp og ut som er plassert hvor det trans kjøleren slangen går til radiatoren. Trans-kjøleren skal henge fritt, slik at det kan renne ned i beholderen.

3

Fra motorrommet, kobler de to store slangene som går fra toppen av ekspansjonstanken til radiatoren ved å trekke klemmene på slangene med et par nebbtang. Trekk den mindre slange som går inn i den nedre side av ekspansjonstanken av også. Dette kan trekkes av, men vil ta litt innsats. Trekk ekspansjonstanken rett opp og ut. Tanken er holdt helt inn. Du må kanskje lirke tanken opp med en skrutrekker mens du trekker på det.

4

Installere den nye ekspansjonstanken ved å presse det godt ned og på plass inntil den er på plass på riktig nivå. Koble de øvre slanger og installere de klippene som holder dem på plass. Koble den mindre slange på siden av tanken. Etterfylle kjølesystemet med kjølevæske og luft i systemet for luft.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/diy-e46-ekspansjonstank/ "

相关文章!
 • DIY Lykte fjerning på en E46
  - 阅 0

  1998 til 2004 BMW 3-serie kompakt sport luksus sedan er bygget på en plattform kalt E46. E46 front slutt ble utviklet for å tillate deg å fjerne frontlys uten å måtte ta av grillen eller støtfangeren. Av denne grunn, er ingen spesialverktøy nødvendig

 • DIY A Rocking ottomanske
  - 阅 0

  En gynge ottomanske, også kjent som en "glider" ottomansk, er et fint supplement til en gyngestol - den ottomanske gjør at brukerens føtter for å rocke i synkronisert bevegelse mens bruker steiner i stolen. Den enkleste tilnærmingen til å skape

 • DIY plast Rørlegger DIY plast Rørlegger
  - 阅 2

  Plastic avløp er en av de enkleste materialer å jobbe med. Det er semi-fleksibel, motstandsdyktig mot mugg og mugg, og tryggere å installere enn kobberrør, som krever en propan lommelykt. Plastic avløp er også kompatibel med de fleste former for avlø