Amopage

DirecTV DVR Tips og triks

- Views 3
Advertisement

DirecTV DVR Tips og triks


Mange funksjoner er tilgjengelig for å hjelpe deg å få mest mulig ut av seeropplevelsen med DirecTV DVR. Tilgang til og bruk av dem er enkel og grei etter at du har blitt kjent med hvordan de fungerer.

Direktesending Recording

Når du planlegge innspillingen av en direktesending opptak, vises en melding på skjermen som spør om du ønsker å utvide opptakstiden. Standardinnstillingen strekker opptak med 30 minutter, men du kan endre filtypen til alt fra 1 minutt opp til 3 timer.

TVmail

Med TVmail funksjonen, kan du få viktige kunngjøringer umiddelbart. Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og velg "TVmail." Når nye meldinger er tilgjengelig, vises en mail ikonet i kanalbanneret når tuning til en kanal.

aktiv Channel

Trykk på "Aktiv" -knappen på fjernkontrollen for å vise nyttig, up-to-the-minute informasjon, inkludert en fem-dagers værvarsel for ditt område, lotteri tegning resultater og horoskop.

Økt kapasitet for opptak

Innspillingen kapasitet på enkelte DirecTV DVR kan utvides ved hjelp av eksterne harddisker koblet til DVR eSATA-port. Seagate og Western Digital tilby harddisker med 500 GB og 1 TB kapasitet og eSATA-kontakter som arbeider med disse DirecTV DVR. Slik kobler du en ekstern stasjon, slår DVR ved å trekke ut strømledningen. Lokaliser eSATA porten på baksiden av enheten, og koble til en eSATA kabel. Koble den andre enden av kabelen til den eksterne harddisken og slå på harddisken. Plugg i DVR strømledningen og slå den på. Den eksterne harddisken vil erstatte den interne harddisken for opptak.

DoublePlay

Denne funksjonen gjør at du kan se to programmer som er på samtidig; det er utrolig enkelt å bruke. Mens du ser på et program, trykker du på pil ned på fjernkontrollen. Trykk på pil ned igjen for å velge et annet program på en annen kanal. For å bytte mellom programmer, bruk pil ned. Du kan pause eller spole tilbake enten programmet slik at du ikke en glipp av et minutt av handlingen.

DVR Scheduler

Du kan stille inn DVR fra hvor som helst med en mobiltelefon eller en datamaskin. Registrer ditt DirecTV konto på nettet, logge på TV oppføringer siden eller gå til m.directv.com på din mobiltelefon. Søk etter showet du ønsker å ta opp. Etter at du har valgt showet som skal tas opp, er du ferdig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/directv-dvr-tips-og-triks/ "

相关文章!
 • Tips og triks for DirecTV Blue Light Tips og triks for DirecTV Blue Light
  - 阅 0

  DirecTV receivere er støpt i flat svart og blå lysdioder brukes til å indikere makt og funksjonalitet. For noen brukere, de blå lys som omgir den sentrale "Select" -knappen på DirecTV DVR-er for lyst. Endre intensiteten på lyset hvis du lysstyrk

 • Hvordan overføre filmer fra min DirecTV DVR til min bærbare
  - 阅 0

  Hvis du bruker DirecTV DVR å se på og ta opp dine favorittprogrammer, kan du overføre lagrede videoer til en bærbar PC for å se to programmer samtidig, eller ta videofiler på farten. Det er veldig enkelt å overføre innspilte filmer til den bærbare da

 • Hvordan ta opp programmer ved hjelp av en DirecTV DVR
  - 阅 0

  DirecTV DVR har gjort opptak og titting viser en enkel prosess. Ikke lenger trenger du å bekymre deg for å gå ut og kjøpe nye videokassetter eller DVD for å spille på. Du kan enkelt velge show på Guide DirecTV og sette den til å spille ved hjelp av f