Amopage

Director of Nursing Intervju tips

- Views 0
Advertisement

Director of Nursing Intervju tips


Enten du intervjue for en direktør for sykepleier eller en annen stilling i et annet felt, er din suksess under intervjuet prosessen kritisk. Intervjuteknikk for å ansette en regissør involvere tradisjonelle og adferdsbaserte spørsmål. Det er viktig at en kandidat for en direktør for sykepleier stilling besitte fremragende sykepleieferdigheter, kritisk tenkning, organisatoriske ferdigheter og mellommenneskelige ferdigheter. Øv deg intervjutrening med en venn. Forberedelse før intervjuet vil legge til din tillit og redusere din angst.

Tradisjonelle intervjuspørsmål

Tradisjonelle intervjuspørsmål er mer homogene enn atferdsbaserte spørsmål. Disse spørsmålene bidra til å få innsikt i din personlighet, tidligere arbeidserfaringer og fremtidige karriereplaner. I første omgang intervjueren kan spørre deg, "Fortell meg om deg selv". Når du svarer, holde svaret på to minutter. Inkluder relevant arbeidserfaring, utmerkelser og prestasjoner. Unngå personlige opplysninger om familie, kirke og hobbyer. Et annet vanlig spørsmål er "Hvor ser du deg selv fem eller 10 år fra nå?" En passende reaksjon inkluderer hvordan du vil lykkes i stillingen som direktør for sykepleie. Ambisjoner for høyere stillinger må bare bli diskutert innenfor rammen av din suksess som leder for sykepleie være en katalysator for å ekstra ansvar eller kampanjer. I alle intervjusituasjoner er det viktig å være deg selv, være ærlig, være entusiastisk og være hyggelig.

Atferdsbasert intervjuspørsmål

Atferdsbaserte spørsmål brukes til å bestemme hvordan du vil oppføre seg i fremtidige situasjoner ved å lære hvordan du har oppført seg i det siste. Intervjueren er på jakt etter spesifikke arbeidsplassen situasjoner som du har møtt og hvordan du behandlet dem. Kommer opp med en hypotetisk er en upassende måte å svare på disse spørsmålene. For eksempel, hvis du blir spurt, "Fortell meg om en tid da du hadde en konflikt med et annet medlem av pleiepersonell i din nåværende posisjon. Hva har skjedd og hvordan fikk du klare det?" Din reaksjon bør vise dine mellommenneskelige ferdigheter og evne til å utøve godt skjønn. Du må gi en bestemt hendelse som "Forrige uke en av mine pleiepersonell kom til meg og sa at hun måtte ha fredag ​​ut til å delta på et bryllup. Jeg var ikke i stand til å gi henne fredag ​​av fordi en annen medarbeider var ute kirurgi . jeg forklarte henne at det var bare ikke mulig å gi henne den dagen, men at hun kan være i stand til å få en annen sykepleier til å bytte skift med henne. hun kom til meg neste dag og sa at min løsning hadde jobbet og takket meg." En fullstendig svar på et atferdsbasert intervju spørsmålet omfatter problemet, handling og resultat eller "PAR".

Nonverbal kommunikasjon i intervjuer

Nonverbal kommunikasjon vil sende meldinger som kanskje eller kanskje ikke har tenkt. Som en fremtidig leder av sykepleie som utvilsomt vil håndtere mennesker, bør nonverbal kommunikasjon gjenspeiler tillit og en hyggelig, imøtekommende holdning. Kle profesjonelt. Selv om du kan bruke scrubs på jobb, er det viktig å kle seg i profesjonell virksomhet antrekk for intervjuet. Vær litt, men ikke ekstremt tidlig for intervjuet. Vær konsis i svarene dine og se intervjueren i øynene. God holdning gjenspeiler tillit, så sitte rett opp og på kanten av stolen.

Studer Job Description

Stillingsbeskrivelsen kan tilby avgjørende innsikt i spørsmål som kan bli stilt under intervjuet. En typisk stillingsbeskrivelse for en direktør i sykepleie kan medføre ansvar for å følge føderale og statlige reguleringer, ansette nye sykepleiere, implementere og vedlikeholde budsjetter og evaluering av sykepleieaktiviteter. Som du forberede deg til intervju, gjøre notater om dine erfaringer i alle de områder som omfattes av stillingsbeskrivelsen og være forberedt på å svare på spørsmål om disse opplevelsene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/director-of-nursing-intervju-tips/ "

相关文章!
 • Intervju tips for Waitstaff Intervju tips for Waitstaff
  - 阅 1

  Nevn ordene "jobbintervju", og de fleste vil trolig musling opp og begynner å føle nervøs. Uansett, er intervjuet en uunngåelig del av jobbsøkerprosessen. Hvis du søker på tjenerskapet stillinger på restauranter og spisesteder, får et forsprang

 • Job Intervju tips og svar Job Intervju tips og svar
  - 阅 0

  Når du endelig få en jobb intervju som et resultat av din jobb-jakt innsats, vil du være sikker på at du er forberedt for intervjuet. For å imponere ansette manager, bør du ta hensyn til noen jobb-intervju tips og vurdere hvordan de skal besvare de m

 • Estetiker intervju tips Estetiker intervju tips
  - 阅 0

  Estetikk er en spesialitet i kosmetikk som fokuserer på healing og forskjønnende hud. Hudpleiere tilby en rekke hudpleietjenester, inkludert voksing, massasje, ansiktsbehandlinger og sminke, enten for hånd eller ved hjelp av mekaniske eller elektrisk