Amopage

Digoksin bivirkninger

- Views 0
Advertisement

Digoxin er et medikament foreskrevet for pasienter med hjertesvikt eller en uregelmessig hjerterytme. Det er potensielle bivirkninger av digoksin - noen alvorlige - som du bor rapportere til legen din.

Årsaken

For stor for en mengde av medisinen i kroppen kan føre til bivirkninger forbundet med digoksin, ifølge familydoctor.org. Følg nøye med på eventuelle symptomer. Legen må kanskje justere dosen.

Misforståelse

Ifølge familydoctor.org, kan det ta uker for Digoxin å jobbe i kroppen din. Derfor bør du ikke feilaktig tror at du ikke får nok medisiner og øke dosen uten å rådføre deg med legen din.

symptomer

Symptomer på en overdose av digoksin kan inkludere diaré, tretthet, forvirring, synsforstyrrelser, tretthet, magesmerter, appetitt endringer, uregelmessig hjerterytme, kvalme og brekninger.

effekter

Ikke stopp hoppe doser eller slutte å ta Digoksin uten legens tillatelse. Ifølge familydoctor.org, slike handlinger faktisk kan forverre hjertesykdom.

Advarsel

Ifølge familydoctor.org, bør du ringe legen din umiddelbart hvis du opplever pustevansker, plutselig foten eller ankelen hevelse, svimmelhet, hjerterytmen endres, hyppig vannlating, besvimelse, eller en puls som overstiger 100 slag per minutt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/digoksin-bivirkninger/ "

相关文章!
 • Cytoxan bivirkninger i Dogs
  - 阅 1

  Cytoxan er en reseptbelagte medikamenter som behandler autoimmunsykdommer og kreft så som lymfom hos hunder. Selv Cytoxan ikke har Food and Drug Administration godkjenning for dyr, er veterinærer lov til å forskrive det til hundene ekstra-etiketten.

 • Hydrochlorot bivirkninger Hydrochlorot bivirkninger
  - 阅 0

  Hydroklortiazid, eller kort hånd sikt hydrochlorot, er et vanndrivende som brukes til å behandle høyt blodtrykk, sammen med væskeretensjon fra andre forhold som kan forverre høyt blodtrykk og forårsake hevelse. Stoffet selges i generisk form og under

 • Bivirkninger av insulin i Dogs Bivirkninger av insulin i Dogs
  - 阅 0

  Diabetes mellitus utvikles når hundens kropp mister sin evne til å produsere insulin på egen hånd. Insulinbehandling, administreres gjennom injeksjoner under hundens hud, er mye brukt til å hjelpe din diabetiker hund regulere blodsukkeret. Like vikti