Amopage

Diamond Ring Designs for å supplere korte fingre

- Views 1
Advertisement

Diamond Ring Designs for å supplere korte fingre


Det er godt kjent at diamanter er en jentes beste venn. Men selv diamanter kan se mindre attraktive hvis de er for store, for små eller plassert i en innstilling som ikke smigre en kvinnes hender. Og kvinner med korte fingre bør være oppmerksom på at enkelte diamantring stiler kan faktisk gjøre sine fingre ser kortere eller tyngre enn de ønsker. Men her er de gode nyhetene: Mange fine stiler flatere korte fingre - stiler at kvinner med lengre sifre kan begjære.

Grunnleggende Diamond Shapes

Den klassiske diamantring kan skilte med en runde - eller solitaire - kuttet. Ovale kutt kan settes nord-sør eller øst-vest. Hjerte-formet kutt er mindre vanlig, men fortsatt populære. Emerald kutt ser ut som en feit rektangel og er nesten alltid satt nord-sør. Pute-cut diamanter er firkantet med avrundede hjørner. Marquise diamanter er formet som slanke fotballer. En diamant som er satt nord-sør elongates finger mens en som er satt øst-vest - spesielt oval, Marquise og smaragd kutt - forkorte fingrene.

Massevis av stil valg

Når du tenker på en diamantring, kan du vanligvis tenker på en kabal - men mange ring design flatere korte fingre. Den ene er en vertikal scatter design med mange små diamanter. En annen er en delikat evigheten band. Diamanter som er bezel sett - det vil si, i flukt med gull bandet uten utstikkerne - flatere korte finger. Mindre, mer delikat kabaler eller klase ringer fungere godt med kortere fingre, også. Unngå store, dristige ringer som overskygger hånden.

Gold Options

Hvite diamanter pop i en gul gull innstilling, men fargekontrasten bringer mye oppmerksomhet til fingrene. Hvite diamanter satt i hvitt gull er monokromatisk og bidra til å forlenge fingrene og flatere hånden. Hvis penger er ingen objekt, pare en kanarigul diamant med gul gull eller en rosa diamant med rose gull vil ha samme effekt. I tillegg ser gult gull bedre med oliven hud og hvitt gull med lys hud - blending bedre og tegning mindre oppmerksomhet til korte fingre.

Band Størrelser

Oh, og det er en siste ting. Bredden av ringen bandet spiller en viktig rolle i hvor godt ringen ser på hånden. Bredere band er bra for lange eller slanke fingre, men vil gjøre korte fingre ser enda kortere og kanskje til og med tung. Velg band som er smalere og finere. Smalere band er også mer komfortabel på fingrene og kan justeres lettere dersom brukerens gevinst eller mister vekt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/diamond-ring-designs-for-a-supplere-korte-fingre/ "

相关文章!
 • Forlovelsesring Styles for korte fingre Forlovelsesring Styles for korte fingre
  - 阅 1

  Knapt noen er villige til å være uenig med Marilyn Monroe at diamanter er absolutt en jentes beste venn. Hvorfor ellers er de ettertraktet av så mange håpefulle brudgom? Trikset for shopping for jenter med kortere fingre er å velge en flatterende dia

 • Slik spiller en gitar med korte fingre Slik spiller en gitar med korte fingre
  - 阅 1

  Samtidig som de har lange fingre gjør spille visse akkorder og gjør stort strekker enklere, er det fullt mulig å bli en dyktig gitarist med korte fingre ved å spille smartere. Se alltid etter måter å tilpasse riff og akkorder til din egen personlige

 • Hvordan å designe din egen begravelse kort Hvordan å designe din egen begravelse kort
  - 阅 1

  De fleste begravelsesbyråer tilby deg en kort pakke, men de kan bli ganske kostbar. Hvis du er ute etter å spare litt penger, kan du designe begravelsen kortene selv. Hvis du bestemmer deg for å gjøre begravelse kort, må du kontrollere at kortet beta