Amopage

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe

- Views 0
Advertisement

Iført vintage klær trenger ikke å være reservert for en "Mad Men" tema fest. Du kan få høy stil på et budsjett ved å legge til rette vintage stykker til moderne garderoben din, spesielt med så mange gjeldende trender tegning fra ser av fortiden. Det kommer an på hvordan du setter ting sammen.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe

Gamle Suits er gode Suits

Nå er en fin tid til å lete etter den perfekte vintage dress. Dagens dress trender favorisere en trim, rent utseende med smale lapels og close-cut bukser. Denne stilen ble først populær på slutten av 1950-tallet gjennom midten av 1960-tallet, og mange av originalene er fortsatt rundt. En vintage sort fra denne epoken kan ofte bli funnet for mye mindre enn en sammenlignbar ny og vil trolig har bedre stoff og konstruksjon enn sin moderne motstykke. Drakten avbildet her er fra slutten av 1950-tallet, men det ser frisk som alltid når parret med en ny hvit skjorte og svart, strikk slips.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe
Lær mer om thrifting for en kvalitet dress på en rimelig Wardrobe

En natt på byen

En svart slips hendelse gir en mulighet til å se din beste, men for mange gutter det betyr iført en billig leid drakt i stedet for å sette på noe spesielt. En vintage dress kan være et flott alternativ. For omtrent samme pris som en leie, vil du ha noe som du vil se frem til på seg (pluss, trenger du ikke å stå opp tidlig dagen etter for å returnere den). Den tux avbildet er laget av dupioni silke og er fra 1960-tallet. Best av alt, det ble kjøpt for en brøkdel av prisen på en leie.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe
Få tips for å kjøpe en vintage tux til en rimelig Wardrobe

kontinentaldrift

Du kan legge til et snev av kontinental stil til garderoben din ved å investere i et mykt skreddersydd jakke i en lett og uformell stoff for sommeren. Jakker som dette har vært populært fra tid til annen i det siste, så det er et bredt utvalg å velge mellom i sparsommelighet og vintage verden. En jakke i blått og hvitt Gingham sjekk kan rope "brukt bilselger" på egen hånd, men det har en veldig italiensk utseende da sammen med myke lin bukser, en spredning krage skjorte og en solid slips, alle nye elementer.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe
Lær reglene for thrifting Continental stil til en rimelig Wardrobe

En jakke for jeans

Vintage jakker er ofte tilgjengelig i farger og stiler som er iboende casual, skille dem fra mer formelt tilpasset moderne dressjakker og gjør dem til et godt valg for å bære med jeans. En jakke i orange hopsack med myke skuldre og patch lommer ser feiende flott da sammen med jeans og en hvit tennis skjorte for en morsom kveld.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe
Finn ut mer om uformelle vintage jakker til en rimelig Wardrobe

Ta det med ro

Med "preppy" utseende i full sving for enda en sommer, alle elsker noen gode madras. Kjøpe vintage tilbyr muligheten til å ha noen av de beste ting - hviske tynne stoffer i levende, blødende farger. Mange selskaper i disse dager tilbyr flotte kopier av disse gamle kluter, men med litt søking, kan du ha the real thing, vanligvis for mye mindre penger.

Det gamle og det nye: Vintage Pieces, Modern Wardrobe
Thrift for madras som en proff med flere tips fra en rimelig Wardrobe

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/det-gamle-og-det-nye-vintage-pieces-modern-wardrobe/ "

相关文章!
 • Spill for å undervise om den gamle og Det nye testamente Spill for å undervise om den gamle og Det nye testamente
  - 阅 0

  Uansett alder, kan barna lære mange gamle og Det nye testamente historier og leksjoner ved å delta i spill. Yngre barn vil nyte passende spill og spille late, mens eldre barna vil sette pris på spill som involverer løse oppgaver og gåter. Ved å koble

 • Likheter i Det gamle testamente og Det nye testamente Likheter i Det gamle testamente og Det nye testamente
  - 阅 0

  Konsepter og ideer skrevet i både Det gamle og Det nye testamente er koblet til hverandre. Det er mange likheter mellom både tekster i både profeti og gjennomføring av profeti. Amos 3: 7 forteller oss: "Sannelig, Herren Gud gjør ingenting uten å avsl

 • Hva er den store forskjellen mellom den gamle testamente og Det nye testamente? Hva er den store forskjellen mellom den gamle testamente og Det nye testamente?
  - 阅 0

  Christian canon finnes i Bibelen, som består av Det gamle og Det nye testamente. Ordet Bibelen kommer fra et gresk ord som betyr bøker. Hensiktsmessig, er Bibelen en samling av Skriften (som egne bøker) betraktet som hellig og inspirert av Den Hellig