Amopage

Det er ingen lyd på My Mac i Boot Camp

- Views 0
Advertisement

Boot Camp kan du installere en full versjon av Windows-programvaren på Apple-maskinen. Windows installeres på en egen partisjon på Mac-ens harddisk, slik at du har tilgang til både det og Mac OS X på samme datamaskin. For Windows til å fungere skikkelig med Apple-maskinvare, slik som datamaskinens høyttalere, må du installere Mac OS X-drivere i Windows-partisjonen. Selv da, kan problemer oppstå med noen versjoner.

hardware Drivers

Når du har installert Windows i Boot Camp på Mac, setter du inn Mac OS X-CD i stasjonen mens de fortsatt i Windows-partisjonen. Datamaskinen vil lede deg gjennom trinnene for å installere de riktige driverne. Drivere la programvaren kommunisere med maskinvare - i dette tilfellet, din Mac høyttalere. Uten disse driverne installert, vil Windows-programvare ikke sende signaler at høyttalerne kan tolke og konvertere til lyder.

versjon Issues

Hvis du kjører Windows Vista i Boot Camp, må du ha Service Pack 1 installert eller lyden vil ikke fungere. Du kan laste ned Service Pack 1 for Vista fra Microsoft Windows webområde. Hvis du kjører XP i Boot Camp, trenger du Service Pack 2 eller nyere, og dette må komme på installasjonsdisken. Du vil ikke være i stand til å installere oppdateringspakken etter installasjon av Windows XP. Hvis ingen av disse er problemet ditt, og du har fortsatt ingen lyd etter installering av drivere Mac OS X, kan du bruke en ikke-kompatibel versjon av Windows. Bare spesifikke Mac og Boot Camp-versjoner fungerer med 64-bits Windows, så sjekk din Boot Camp dokumentasjon for å sikre at du har en kompatibel versjon.

kjent problem

Hvis du hadde lyd i Boot Camp, så plugget i eksterne høyttalere og mistet lyd, dette kan skyldes et kjent problem med Windows Vista. La dine eksterne høyttalere koblet inn og slå av datamaskinen. Start den i Windows-modus, og lyden skal gjenopprettes. Denne feilen påvirker spesifikt ekstern lyd når du kobler en S / PDIF-kabel.

programvare~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP

Sjekk "Control Panel" i Windows for å justere lydinnstillingene. Du kan styre volum og mute funksjoner fra denne innstillingen området. Du kan også velge lydutgang, så hvis du har eksterne høyttalere koblet til, kan det hende du må velge disse manuelt som utskriften, eller du må tilbakestilles manuelt til din Mac interne høyttalere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/det-er-ingen-lyd-pa-my-mac-i-boot-camp/ "

相关文章!
 • Det er ingen lyd på min iPod Touch Speaker Det er ingen lyd på min iPod Touch Speaker
  - 阅 0

  Ingen lyd emitting fra din iPod Touch interne høyttalerne betyr trolig at du må gjøre noen feilsøking maskinvare. Noen ganger kan det indikere et programvareproblem også. I de fleste tilfeller vil du bare trenger å justere en av iTouch er små innstil

 • Ingen lyd fra My Mac-Output enheter Ingen lyd fra My Mac-Output enheter
  - 阅 0

  Når du arbeider med et program som inkluderer lyd, ikke å kunne høre resultatet kan være frustrerende. Problemer med lyd på Mac datamaskin kan ha en rekke årsaker, men heldigvis kan du enkelt diagnostisere og fikse de fleste av dem selv uten å måtte

 • VLC er streaming, men det er ingen lyd
  - 阅 0

  Som en mediespiller, er VLC optimalisert for å åpne og streame digitale mediefiler. Men hvis du legger en støttet digitale mediefilen i programmet, og det gjør ikke streame lyd, er det et par ting du kan sjekke for å aktivere lydsporet. Bakgrunn VLC