Amopage

Det er ingen lyd på HD-kanaler på Time Warner Cable

- Views 0
Advertisement

Det er ingen lyd på HD-kanaler på Time Warner Cable


Time Warner Cable er en nasjonal leverandør av standard og high-definition (HD) kabel-TV. Kunder som allerede eier en digital-klar HDTV trenger ikke å kjøpe en separat kabel for å motta Time Warner gratis HD programmering; men hvis du ønsker å se HD på kabel-TV, trenger du en HD-set-top-boks fra selskapet. Hvis du får problemer med HD-lyd, start ved å undersøke kabelboks.

Undersøk kabel-boksen

Hvis du har problemer med å høre lyden på HD-kanaler, feilsøke set-top-boks først. Denne boksen er levert av Time Warner til sine kunder. Selskapet kan kringkaste service og tekniske oppdateringer direkte til set-top-boks.

Kunder har problemer med lyden på sine kabel-tjenesten skal tilbakestille set-top-boks før du ringer selskapet. For å nullstille boksen, trykker du på "Volume +", "Volume -" og "Info" knappene samtidig på kabelboks fjernkontroll. Slipp knappene når den tid ikke lenger vises på kabel-boksen display. Ikke rør noe som boksen reboots; du vet dette skjer når en blå skjerm viser på TV. Når tiden vises igjen i displayet, trykk på "On / Off" -knappen på fjernkontrollen en gang for å fullføre omstart syklus.

Cable Box Tilkoblinger

Kontroller tilkoblingene som går inn og ut av kabel-boksen. Kontroller at koaksialkabelen som løper mellom boksen og stikkontakten er sikkert festet. Finn HDMI-port og sikre kabelen er tett koblet til kabel-boksen i den ene enden og TV på den andre. Hvis du bruker en surround sound system, identifisere "Digital Audio" (også kalt "Dolby Digital") utgang på baksiden av kabel-boksen, og sørge for at kabelen kommer ut av det er koblet til boksen og surroundlyd utstyr .

Mens du undersøke disse kabeltilkoblinger, inspisere kabler, også. Hvis noen av kablene er frynsete, kuttet eller skadet på annen måte, kan det kompromittere TV evne til å motta klar lyd.

Sjekk Andre kanaler

Hvis problemet med HD-lyd er på slutten din, vil du vanligvis merke en lyd problem med alle kanaler, ikke bare de som sendes i HD. Bruk fjernkontrollen til å bla gjennom kanaloppsettet og observere hvilke kanaler har lyd og som ikke gjør det. Hvis du har andre TV-apparater i hjemmet ditt, sjekk dem for lydproblemer også. Dette er spesielt viktig hvis du har andre TV mottar HD-programmering fra Time Warner. Hvis flere TV-er har det samme problemet, er det mindre sannsynlig å være et teknisk problem på slutten enn et problem på selskapets side.

Kontakt Time Warner Cable

Etter at du har brukt disse feilsøkings alternativer uten en løsning, ta kontakt med kundeservice Time Warner. Selv om selskapet opererer landsdekkende, opprettholder det regionale kontorer, så du må ta kontakt med kontoret som dekker ditt område for å få hjelp. Din regional Nummeret finner du på Time Warner fakturaene eller ved å skrive inn ditt postnummer på "Kontakt oss" siden på Time Warner Cable nettside.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/det-er-ingen-lyd-pa-hd-kanaler-pa-time-warner-cable/ "

相关文章!
 • Hvordan få den utendørs kanal på Time Warner Cable Hvordan få den utendørs kanal på Time Warner Cable
  - 阅 0

  Oppfinnelsen av kabel-TV har gitt fjernsynsseere med hundrevis av kanaler som hver gir en stor variasjon i innholdet. Utendørs kanal er en kabelkanal som fokuserer sin programmering på utstillinger som dekker jakt, fiske, skyting, off-roading og oppl

 • Det er ingen lyd på My Mac i Boot Camp
  - 阅 0

  Boot Camp kan du installere en full versjon av Windows-programvaren på Apple-maskinen. Windows installeres på en egen partisjon på Mac-ens harddisk, slik at du har tilgang til både det og Mac OS X på samme datamaskin. For Windows til å fungere skikke

 • Det er ingen lyd på min iPod Touch Speaker Det er ingen lyd på min iPod Touch Speaker
  - 阅 0

  Ingen lyd emitting fra din iPod Touch interne høyttalerne betyr trolig at du må gjøre noen feilsøking maskinvare. Noen ganger kan det indikere et programvareproblem også. I de fleste tilfeller vil du bare trenger å justere en av iTouch er små innstil