Amopage

Desktop Publisher Job Description

- Views 0
Advertisement

Desktop Publisher Job Description


Desktop publishing har blitt en ferdighet for mange administrativt personell samt et spesialfelt. Mens de oppgaver en desktop utgiver kan variere avhengig av stilling, de fleste er ansvarlig for å lage visuelt tiltalende markedsføring stykker.

daglige plikter

Stasjonære forlagenes daglige oppgaver kan omfatte lage markedsføring stykker med datagrafikk programvare, som arbeider med utskriftsleverandører og forhandlings priser, gjennomgå dagens design og innlemme eller oppdatere dem i markedsføring. Visittkort, nyhetsbrev, plakater, brosjyrer og annonser kan alle være en del av de daglige oppgaver knyttet til en stasjonær utgiver.

Der du jobber

Desktop utgivere kan fungere for en rekke selskaper. Arkitekter, sykehus, skoler og mange små og store bedrifter som alle har behov for desktop utgivere. Noen selskaper tildele oppgaver av desktop publishing til administrativ eller markedsføring ansatte.

utdanning

Mens en formell utdanning er ikke nødvendig, er datakunnskap et must. Enten du desktop publishing ferdigheter er begrenset til enkel tekstbehandling eller desktop publishing programvare eller avansert grafisk design programmer, vil din kompetanse bistå i å bestemme lønnen din. Grafisk design grader og klasser tilbys for å forbedre dine design ferdigheter.

Finne en jobb

Når vi leter etter en desktop publishing jobb, vil du ønsker å søke på jobber oppført som adminstrative med desktop publishing ferdigheter, desktop utgiver, grafisk design, grafiker eller lignende stillingsbeskrivelser.

Lønn

Ifølge MyPursuit.com, gjennomsnittlig inntjening for en stasjonær utgiver er ca $ 34 000. Det kan være alt fra $ 26,000 til $ 46,000, basert på erfaring og utdanning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/desktop-publisher-job-description/ "

相关文章!
 • Desktop Publishing Vs. Tekstbehandling Desktop Publishing Vs. Tekstbehandling
  - 阅 0

  Tekstbehandlingsprogrammer og desktop publishing programvare er begge brukes til å opprette og redigere dokumenter, lagre revisjoner og skrive ut de ferdige produktene. Hver og en har funksjoner for å sette inn bilder og grafiske objekter, endre font

 • Job Description for en Prepress Operator Job Description for en Prepress Operator
  - 阅 0

  Førtrykk operatører, eller førtrykk teknikere, lage oppsett og utvikle plater for trykkerier. Bruke kunnskap om desktop publishing og mekaniske ferdigheter, førtrykk operatører stilling, endre og manipulere sidelayout og trykkplater for å sikre topp

 • Job Description av en Public Relations Officer Innenfor en kirke Organization Job Description av en Public Relations Officer Innenfor en kirke Organization
  - 阅 1

  En PR offiser fungerer som hoved & ldquo; tale og rdquo; av en kirke, dele informasjon med samfunnet om organisasjonen & rsquo; s oppdrag, behov og aktiviteter. PR offiser arbeider med mange målgrupper, fra kirkeansatte og menighetsmedlemmer til s