Amopage

Den vanligste Skole Mascots

- Views 0
Advertisement

Maskoter er dum representanter for en skole som arbeider for å bringe studentene sammen og skape skolen ånd. En maskot kan være noe annet enn en tendens til å være dyr. En skole maskot koordinerer ofte med fargene på skolen, men ikke nødvendigvis; noen ganger er det et spørsmål om å velge noe som høres tiltalende med skolens navn.

Den vanligste Skole Mascots

Eagles

Ifølge USA Today og Sporcle nettsiden, 74 fire år høgskoler i USA og 1,223 videregående skoler har ørnen som en maskot. Trolig brukt som et tegn på amerikansk stolthet, representerer ørn skallet ørn, som vises som den nasjonale emblem som et symbol på overlegen makt og myndighet. Dette kan være svært passende for en skole som arbeider for å være på toppen, og dermed er det den vanligste maskot på amerikanske videregående skoler og høyskoler.

Den vanligste Skole Mascots

Tigers

Ringe tiger sin maskot er 876 videregående skoler og 46 fire år høgskoler. Mens tiger kan kategoriseres i den generelle katt kategori av maskoter, er det uten tvil det mest populære katten familien dyr som brukes sannsynlig på grunn av brenn dyret. Brølet, skarpe tenner og truende smirk er alle perfekte for et lag prøver å vise at det er bedre og sterkere enn det andre laget.

Den vanligste Skole Mascots

Bulldogs

Trettini fire år høgskoler og 800 videregående skoler har bulldog som sin glade, hopping cheerleader på spill og Pep rally likt. Det er vanlig for selve kostyme for å være en bulldog iført en skjorte fra skolen for å vise frem skolens navn; men dette er ikke alltid tilfelle. Noen har hatter, bandannas og selv krager med skolens navn i stedet.

Panthers

Mange videregående skoler og høyskoler bruke noen arter av katten som sin maskot. Mens det mest populære valget er tigeren, 802 videregående skoler og 33 fire år høgskoler bruke panter som sin maskot. Den panter også er klassifisert som en "stor katt" og er sannsynligvis populært for de samme grunnene som tiger; det er hard, og kjent for å være klar til å angripe når som helst. Pluss panther øyne er skumle, hvis en motstander så dem de kan bare være litt vettskremt.

Den vanligste Skole Mascots

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-vanligste-skole-mascots/ "

相关文章!
 • Hvordan velge en skole Mascot
  - 阅 0

  Din skole kan være nye og velge en maskot for første gang, eller kanskje din skole ønsker å velge en ny maskot for å oppdatere sitt image. Siden maskot representerer din skole på idrettsarrangementer og andre funksjoner, vil du ønsker å vurdere ditt

 • Hvorfor er Sole proprietorships den vanligste formen for virksomheten eierskap? Hvorfor er Sole proprietorships den vanligste formen for virksomheten eierskap?
  - 阅 0

  Enkeltpersonforetak er den vanligste formen for virksomhet, med mer enn 23 millioner selvangivelser arkivert fra denne type virksomhet i 2007. Dette er fordi andre virksomhetstyper, for eksempel selskaper og aksjeselskaper (llcs), kan legge til kostn

 • Den vanligste Ocean Planter Den vanligste Ocean Planter
  - 阅 0

  Verdenshavene dekker mer enn 70 prosent av jordens overflate. Dette koblet system av havene gir et hjem for millioner av skapninger, enda noen som ikke trekke noe energi fra solen. Planteliv som oppsto, sammen med alle andre livet i havet er fortsatt