Amopage

Den riktige måten å drapere et flagg Over en Casket

- Views 0
Advertisement

The Flag kode er skissert i avdeling fire i USA Federal Code. Ved en begravelse, skisserer koden hvordan et amerikansk flagg bør drapert over en kiste og kravene under hvilke regjeringen kan gi et flagg for bruk i en begravelse. Mens det er føderal lov, flagget kode vurderes i stor grad symbolsk og tradisjonell. En generell tradisjon prosedyre som dekker alle aspekter ved bruk av flagget i en begravelse er etablert og er i bruk av de fleste begravelsesbyråer og kirkegårder.

Den riktige måten å drapere et flagg Over en Casket

Hvem kvalifiserer for Flag Drapering

The Flag Kode spesifiserer ikke hvem bør eller ikke bør ha et amerikansk flagg drapert over sin kiste. Det er tradisjonelt plassert på kistene til nåværende og tidligere medlemmer av militæret som serveres hederlig. The Flag Kode fastsetter at en veteran av en krig eller noen som ærefullt servert en løpetid på militærtjeneste etter 1955 kan ha et flagg gitt for hans begravelse gratis av myndighetene i USA.

Alle som anser seg selv en patriotisk amerikansk kan be om at hans kiste bli drapert i flagget. Det er også ofte plassert på kistene til personer som har tjenestegjort med utmerkelse i den amerikanske regjeringen.

Den riktige måten å drapere et flagg Over en Casket

Riktig Drapering på en Casket

Flagget koden angir at når en kiste er lukket, må flagget kan drapert over kisten slik at "felt" av stjerner dekker hodet og over den avdødes venstre skulder. Flagget skal aldri berøre bakken. Amerikanske flagg brukt for drapering over en kiste er 9 1/2 x 5 føtter for å gi riktig dekning.

Selv om det ikke er spesifisert i flagget kode når et skrin er halvåpne, er flagget tradisjonelt kastet inn tredjedeler med "felt" vises på toppen og til avdødes venstre, fortsatt dekker den lukkede delen av kisten. Når kisten er helt åpen, må flagget være brettet skikkelig (i en trekant) og vises nær hodet og til den avdødes venstre på innsiden del av det åpne lokket.

Den riktige måten å drapere et flagg Over en Casket

Under Casket Transport

Flagget koden krever at flagget aldri berøre bakken, slik at flagget skal drapere et skrin bare når den blir vist. Før kisten flyttes eller transporteres, bør det være brettet skikkelig. Personale fra begravelsesbyrå eller kirkegården vil ofte ta vare på denne detaljen, med mindre medlemmer av de militære er på hånden som pallbearers eller en æresvakt, da de ofte tar ansvar.

Den riktige måten å drapere et flagg Over en Casket

Andre tradisjoner

Det er en tradisjon blant enkelte krigsveteraner for å ha seg innpakket i flagget inni sin kiste. Dersom det er ønskelig, er det riktig prosedyre. Under gudstjenesten når flagget er fjernet, er det hevet og holdt midje høy over kisten, spesielt mens "Taps" er spilt. Under kirkegården tjenesten, flagget deretter brettet skikkelig og presentert for den avdødes primære pårørende. Ofte, når flagget er brettet, vil et militærtjeneste medlem plassere tre brukte kulepatroner innenfor foldet flagg, en militær tradisjon. Når flagget er presentert for familien, hvis den avdøde tjenestegjort i militæret, er et ord takk spesifikke for sin gren av tjeneste på vegne av presidenten sa til den primære pårørende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-riktige-maten-a-drapere-et-flagg-over-en-casket/ "

相关文章!
 • Den riktige måten å henge et flagg Den riktige måten å henge et flagg
  - 阅 0

  Når du henger et flagg, vil du det å lage en uttalelse. Hvis du ikke henge flagg på riktig måte, kan du gi feil inntrykk. Hengende det amerikanske flagget på feil måte, for eksempel, kan bli tolket som en fornærmelse mot landet. Det er ikke vanskelig

 • Den riktige måten å henge En amerikansk flagg fra vegg eller tak Den riktige måten å henge En amerikansk flagg fra vegg eller tak
  - 阅 0

  Det er to deler til det amerikanske flagget: en blå bakgrunn som inneholder hvite stjerner, som kalles "union", og vekslende røde og hvite striper. Retningslinjer for å vise det amerikanske flagget er skissert av US Flag Code. Den amerikanske fl

 • Den riktige måten å Brett Texas Flag Den riktige måten å Brett Texas Flag
  - 阅 0

  The Texas staten flagget er en av de mest gjenkjennelige statlige flagg i USA. Flagget til Texas dateres tilbake til 1839, seks år før Texas blir en stat i 1845. Staten flagget er en kilde til stolthet og identitet for Texans, og som sådan er æret me