Amopage

Den beste måten å Plugg Bermuda Grass

- Views 0
Advertisement

For varme-sesongen gress, gir plugging en flott måte å starte en ny plen. Resultatene kan være bemerkelsesverdig, men plugging tar mye tid og tålmodighet. For å oppnå maksimale resultater, må du vite hvordan du setter plenen din, og de beste metodene varierer avhengig av gress du velger. Plugging Bermuda plener har sitt eget sett med retningslinjer du bør følge. Ved å følge noen grunnleggende tilnærminger, kan du koble en fantastisk Bermuda plen.

strategier

Plugging er den tregeste metoden for å plante en plen. Bermuda plugger ta mye tid å utvikle. For å gi gresset god tid til å etablere seg i jorda, bør du koble Bermuda like før våren. Du må holde plugger fuktig inntil de er plantet. Hvis de tørker ut, kan de dø før de er plantet. For å holde dem fuktig, dekk dem med plast og holde dem ute av direkte sollys.

Før du kobler, må du forberede din jord. Pass på at det ikke er noen annen vekst på jorda. Du kan bruke plantevernmidler for å drepe gress. Du kan også klasse jorda. I nødvendig, hente inn ny skitt. Før planting, grave hull ca 1-tommers bred og 2 til 3 inches dyp. Ifølge ScottsMiracle-Gro Company, bør plass hullene 6 til 12 inches hverandre deg. Den nøyaktige avstanden avhenger av størrelsen på pluggene og dine ønsker. Hvis du vil at plenen dekket raskt, bør du plante dine plugger tettere sammen. Innser imidlertid at dette krever et større antall plugger. Bermuda gress sprer seg raskt. Derfor fyller hullene raskere enn tusenben og zoysia gress.

Prosess

Før du planter plugger, lett fukte jorda. Plant dine plugger i rader. Alternative mellomrom i dine rekker å oppnå et rutemønster. Plasser pluggene i hullene. Da firmaet jorda rundt dem. Kroner av plantene, området hvor gresstrå komme ut pluggen jord, skal være på nivå med den omkringliggende jord. Spre jord tatt fra hullene jevnt over barmark mellom hullene. Deretter ruller pluggene med torv roller. Til slutt bør du vanne plugger daglig de første to ukene, og en gang annenhver dag deretter til dine plugger er etablert. Pluggene er etablert når røttene gjør det vanskelig å trekke pluggene ut av jorden.

betraktninger

Ikke klipp pluggene til sine røtter er etablert i jorda. Når du er i stand til å klippe, bør du klippe ofte. Hyppig klipping hjelper gresset å spre seg. Gjødsle pluggene hver seks til åtte uker før hele området er fylt på med gress.

Plugger trenger varm, fuktig jord å spire, vokse og spre seg. Bermuda plugger produserer ikke røtter, med mindre jordtemperaturen overstiger 55 grader C i flere uker. I sørlige strøk, bør du plante dine plugger på forsommeren. Vær oppmerksom på at pluggene trenger vann også om vinteren, når plantene er sovende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-beste-maten-a-plugg-bermuda-grass/ "

相关文章!
 • Den beste måten å drepe Bermuda Grass med eddik
  - 阅 0

  Bermuda gress er en tørke-tolerant torv som brukes for gressplener i mange områder av USA. Men det er også en invasiv ugress som sprer seg raskt og invaderer andre gress og anlagte områder. Hvis du har flekker av Bermuda gress du ønsker å drepe, prøv

 • Den beste måten å plante Bermuda gress i Texas Den beste måten å plante Bermuda gress i Texas
  - 阅 0

  Texas er en av landets fremste produsenter av Bermuda. Denne korte, tett gress er ofte brukt som torv for fotballbaner, baseball felt, golfbaner og andre sportslige steder. Den vokser best i et varmt klima og vanligvis kan ikke tåle temperaturer som

 • Den beste måten å vokse Grass Den beste måten å vokse Grass
  - 阅 0

  Rich grønt gress gir enhver hage en frisk, skinnende følelse. Den beste måten å vokse gress er å fokusere på å få frøet seng rett. Med de riktige grunnforhold, kan du vokse en matte av grønn plen uten å bruke torv eller dyre transplantasjoner. Ideell