Amopage

Den beste måten å løsne rustne bolter

- Views 0
Advertisement

Den beste måten å løsne rustne bolter


Rust er aldri et godt tegn. Det betyr noe er forverret. Rust er spesielt plagsomt når det dannes på en bolt, da det fører til at gjengene korrodere og binder seg til sine omgivelser. Som du kan forestille deg, dette fører til at bolten å være utrolig vanskelig å fjerne. Hvis du opplever dette problemet, må du alltid bruke en skiftenøkkel eller socket som tett passer hodet på bolten eller mutteren. En socket eller nøkkel som ikke passer tett vil trolig resultere i en skruehodet pause eller en mutter med avrundede kanter.

Du trenger

Ball-peen hammer

Breaker bar og riktig størrelse socket

Kan trenge olje eller rust løsemiddel

Cheater bar (et stykke stålrør vil være nok)

Bruksanvisning

 • 1

Strike de rustne bolt flere ganger med en ball-peen hammer. Hamring bolten vil bryte noe av rust og korrosjon fri fra gjengene.

2

Påfør litt penetrerende olje eller rust løsemiddel til rustne bolt. Helt mette bolten med olje eller løsemiddel og la det trekke i 10 til 15 minutter. Det er best å bruke olje eller løsemiddel flere ganger i løpet av dagen og la den suge i løpet av natten. Hvis det er mulig, kan du prøve å dyppe den delen med den rustne bolt i en beholder fylt med penetrerende olje og la den ligge i minst en dag.

3

Strike rusten bolt med ball-peen hammer noen flere ganger for å fjerne rust på at olje eller løsemidler kan ha løsnet.

4

Plasser riktig størrelse hylse på hodet på bolten, og deretter koble breaker bar til kontakten. For store bolter, må du bruke en heavy-duty breaker bar, minst 1/2 tomme.

5

Skru bolten med klokken, som om du skulle stramme den. Dette vil bidra til å bryte trådene løs. Slå den bare litt, men. Deretter skru bolten mot klokken for å løsne og fjerne bolten.

6

Skyv en juksemaker bar over breaker bar hvis bolten ikke løsner. Du kan bruke et stykke stålrør for en juksemaker bar, så lenge det er i stand til å gli over breaker bar. Den ekstra lengden på cheater bar vil gi deg større innflytelse når du prøver å bryte bolten gratis. Slå bolten sakte, med klokken og deretter mot klokken, til det løsner.

Hint

Hvis du ved et uhell knipse bolten mens du prøver å fjerne det, ikke bekymre deg. Du må ta en tur til jernvarehandel og kjøpe en utvinning kit eller trykk fastnøkkel. Disse verktøyene vil tillate deg å bore inn den ødelagte bolten med en vanlig drill. Når vifte eller trykk fastnøkkel er på plass, du bare slå bolten ut på vanlig måte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-beste-maten-a-losne-rustne-bolter/ "

相关文章!
 • Den beste måten å fjerne rustne bolter Den beste måten å fjerne rustne bolter
  - 阅 0

  Funnet i hvitevarer, utendørs utstyr, og alle typer industri og byggeprosjekter, bolter vises i en rekke størrelser og brukes til å sikre to deler tett sammen. Over en periode fuktighet kan føre til at boltene korrodere og rust. Rust kan fungere som

 • De beste måtene å løsne Rusty Bolter De beste måtene å løsne Rusty Bolter
  - 阅 0

  Bolter blir rusten i likhet med mange typer av metall når de er kontinuerlig utsatt for fuktighet. Over tid metall finish oksiderer og deretter oksiderer, noe som resulterer i rust. Bolten blir sveiset på plass av rust. Tvinge bolten å slå vil føre t

 • Den beste måten å fjerne ødelagte bolter Den beste måten å fjerne ødelagte bolter
  - 阅 0

  Ødelagte bolter er ikke lett å fjerne, men med de riktige verktøyene mest ødelagte bolter med hell kan fjernes. Riktig verktøy er en bolt vifte, eller lett ut. Disse verktøyene har en meget bratt konisk venstre gjenge, og er laget av herdet stål. Den