Amopage

Den beste måten å fjerne tregulv

- Views 1
Advertisement

Den beste måten å fjerne tregulv


Parkett kan være en vakker tillegg til ethvert hjem, men selv dette lenge sterkt materiale er bundet til å slites ut og bli farget over tid. Når det er på tide å erstatte tregulv, kan det være kjedelig og tidkrevende å begynne å fjerne det gamle treet, men det er nødvendig hvis du vil at nye etasjer for å se vakre. Den beste måten å fjerne tregulv er å få jobben gjort effektivt uten å skade noen av undergulvet.

Beste måten å forberede

Fjerne gammel parkett kan være rotete, langvarig arbeid. Forbered rommet først ved å fjerne alt fra rommet. Kle deg i gamle, komfortable klær som ikke er altfor baggy. Du vil også være lurt å bruke vernebriller og arbeidshansker for beskyttelse. Når du er passende kledd og rommet er klar for en hard dags arbeid, kan du begynne å få til å jobbe med å fjerne parkett.

Gjør Pre-kutt i Hardwood

Den beste måten å starte riving prosessen er å få mest mulig ut av skjæring gjøres først. Ved hjelp av en sirkelsag, gå rundt i rommet og gjøre kutt i parkettdekke hver 1 til 2 fot. Pass på at du kutter hvert bord. Ha omsorg for å plassere føttene forsiktig når du begynner å endre den strukturelle integriteten til gulvet under deg. Ved å gjøre pre-kutt med sagen, vil du spare deg selv mye hardt arbeid når det er på tide å virkelig begynne å fjerne dine tregulv.

Den beste måten å ødelegge Floor

Når alle kuttene er gjort, kan du virkelig komme ned til virksomheten for å fjerne tregulv. Den beste måten å få jobben gjort, er å bruke en slegge og brekkjern. Du vil først myke gulvene med en god klask av hammer og deretter lirke opp de løse styrene for fjerning. Det er best å jobbe på ett panel om gangen, slik at du bare trenger å gå over gulvet en god tid under riving prosessen.

Den beste måten å berge Floor

I noen tilfeller kan løvtre fra gulvet fortsatt være i god nok form til å berge. Ved å arbeide med brekkjern mye mer bevisst (og ikke ved hjelp av en slegge), er det mulig å lagre tre.

Du vil starte med å lage et enkelt kutt i en enkelt bord med sirkelsag. Bruk brekkjern til å lirke kutt styret løs, og deretter fortsette å arbeide ned på gulvet for å lirke de tilstøtende boards opp. Bevege seg i retning av spiker og arbeid ned lengden på hvert bord og lirke hver gang. Fjern en hel bord om gangen før du går videre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-beste-maten-a-fjerne-tregulv/ "

相关文章!
 • Den beste måten å Refinish tregulv uten sliping Den beste måten å Refinish tregulv uten sliping
  - 阅 0

  Selv om parkett er ekstremt holdbar, kan det vise riper og kan se kjedelig over tid, spesielt i områder med stor trafikk. Mens noen huseiere tror sliping er den eneste måten å gjenopprette skjønnheten av en ekte tregulv, noen ganger er den beste måte

 • Den beste måten å fjerne kattehår fra møbler Den beste måten å fjerne kattehår fra møbler
  - 阅 0

  Den beste måten å fjerne kattehår fra møbler er å støvsuge regelmessig med en støvsuger som har spesielle dyrehår vedlegg. Bruk en lofri roller å raskt bli kvitt katten hår på små områder av møbler med råd fra en profesjonell huset renere i denne gra

 • Den beste måten å installere tregulv Den beste måten å installere tregulv
  - 阅 0

  Den beste måten å installere tregulv avhenger av hvilken type av undergulvet man har. Hvis du har betonggulv, kan du installere et flytende gulv eller limt gulv. Hvis du har et tregulv kan du installere et flytende gulv, du kan stifte det ned eller l