Amopage

Den beste måten å fjerne rustne bolter

- Views 0
Advertisement

Den beste måten å fjerne rustne bolter


Funnet i hvitevarer, utendørs utstyr, og alle typer industri og byggeprosjekter, bolter vises i en rekke størrelser og brukes til å sikre to deler tett sammen. Over en periode fuktighet kan føre til at boltene korrodere og rust. Rust kan fungere som en sveis ved å få bolten til å bli sittende fast og vanskelig å fjerne. Det er imidlertid mulig å arbeide med bolten til et punkt der det kan være vellykket løsnes.

Du trenger

Stålbørste

trengende olje

Skrunøkkel eller skrustikke grep

Bruksanvisning

Plasser deg selv eller bolten slik at de utsatte trådene er lett tilgjengelig. Inspisere bolten for å bestemme mengden av rust og eventuelle skader som kunne vanskeliggjøre fjerningen.

Fjerne tunge avsetninger av korrosjon og rust med en stålbørste. Arbeid ledningene på børsten rundt og inn i sprekker i bolten. Bruk en frem og tilbake bevegelse med børsten for best resultat.

Påfør gjennomtrengende olje til gjengene på bolten. Belegge de synlige tråder grundig med den gjennomtrengende olje og forsøk på å injisere så mye olje som mulig inne i festemuttere.

La oljen virke i opptil flere timer. På nytt oljen til bolter med spesielt tungt rustavleiringer.

Løsne den rustne bolten med en skiftenøkkel eller vice tak. Bruke et konstant og jevnt trykk for å bidra til å bryte bolten fri og begynner dens fjerning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-beste-maten-a-fjerne-rustne-bolter/ "

相关文章!
 • Den beste måten å løsne rustne bolter Den beste måten å løsne rustne bolter
  - 阅 0

  Rust er aldri et godt tegn. Det betyr noe er forverret. Rust er spesielt plagsomt når det dannes på en bolt, da det fører til at gjengene korrodere og binder seg til sine omgivelser. Som du kan forestille deg, dette fører til at bolten å være utrolig

 • Den beste måten å fjerne beslaglagt Bolter
  - 阅 0

  Beslaglagt bolter kan forekomme på noen mekanisk innretning. Vanligvis boltene ruster på grunn av høy fuktighet og mangel på smøring vedlikehold. Bolt ordninger gjøre for en rekke utvinningsmetoder og det er ingen riktig måte å fjerne en beslaglagt b

 • Den beste måten å fjerne ødelagte bolter Den beste måten å fjerne ødelagte bolter
  - 阅 0

  Ødelagte bolter er ikke lett å fjerne, men med de riktige verktøyene mest ødelagte bolter med hell kan fjernes. Riktig verktøy er en bolt vifte, eller lett ut. Disse verktøyene har en meget bratt konisk venstre gjenge, og er laget av herdet stål. Den