Amopage

Den beste måten å fjerne hardt vann flekker fra Car Windows

- Views 0
Advertisement

Nesten alle bileiere har måttet forholde seg til vann flekker på vinduene. Disse flekkene er forårsaket av hardt vann, som refererer til en hvilken som helst vann med oppløste faste stoffer i den. Kalsium er en av de vanligste av disse og er ansvarlig for utallige hardt vann flekker. Regnvann inneholder ofte nok kalsium til å forårsake flekker.

Du trenger

Automotive glass cleanerNew mikrofiber kluter

Trinn 1: Rengjør med vann

Rengjør glasset med vann og en ny mikrofiberklut. Fyll en bøtte med vann og dyppe duken i den. Ring ut alt overflødig vann og tørk alt søppelet ut av frontruten. Dette vil sikre at alle rester og smuss fjernes.

Trinn 2: Påfør Rengjøring Vare til Cloth

Sett en liten mengde av glass renere på en egen mikrofiberklut. Ikke bruk samme klut som du brukte til å vaske av skitt og rester. Denne er sannsynligvis ganske skitne og vannet kan svekke glass renere. Bruk det beløpet produsenten anbefaler, ettersom beløpene varierer fra produkt til produkt.

Trinn 3: Påfør produktet til Glass

Gni produktet inn i de berørte områdene av glass ved hjelp av små sirkulære bevegelser. Ikke bruk opp og ned bevegelser. Dette vil smøre renere. Fortsett å gni til alle plassene er borte.

Trinn 4: Rydd opp

Tørk av rester av rengjøringsmiddel for glass av frontruten ved hjelp av en ny mikrofiberklut. Fjern alle av resten, som det vil etterlate striper hvis ikke rengjort av.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-beste-maten-a-fjerne-hardt-vann-flekker-fra-car-windows/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hardt vann flekker fra plast Slik fjerner hardt vann flekker fra plast
  - 阅 0

  Hardt vann flekker utvikle seg på en rekke overflater, inkludert plast. Når hardt vann kommer i kontakt med plastoverflate, tørker det etterlater et klart, hardt film som gjør at plasten se urent. Den enkleste måten å fjerne hardt vann flekker er å t

 • Slik fjerner hardt vann flekker fra plast koppene Slik fjerner hardt vann flekker fra plast koppene
  - 阅 1

  Det grå, skjellende film bygge opp på plast kopper kan være et mysterium. Men hvis du har hardt vann, de gjentatte stygge flekker er noe du kjemper på en jevnlig basis. Enten de kommer fra å drikke vann eller vaskeprosessen, hardt vann flekk på plast

 • Slik fjerner hardt vann flekker fra Fish Tanks
  - 阅 0

  En ren og klar fisken tank legger skjønnhet til ethvert rom. Dessverre, selv med riktig pleie, kan hardt vann akkumuleres, slik at fisken tank flekker og skitne. Mens fjerne hardt vann flekker fra fisken tank kan virke som en skremmende oppgave, med