Amopage

Den automatiske Choke på Min Husqvarna Mower er Stuck

- Views 0
Advertisement

Den automatiske choke på en Husqvarna gressklipper kan bli sittende fast på grunn av rust og mangel på smøring, eller på grunn av en ødelagt choke stykke på forgasseren som krever full erstatning. Du kan forberede Husqvarna gressklipper for reparasjon og fikse automatisk choke selv om du har ingen erfaring med feilsøking choke.

choke Formål

Choken på en motor tjener til å regulere luftinntaket til motoren slik at motoren til å starte under ulike forhold, og styres via en spak på klipperen. Choken er ikke vanligvis brukes når motoren er varm og nylig i bruk, men "Full Choke" alternativet velges ofte når motoren startes fra en "kald start". En kald start oppstår når motoren er helt kald og ikke nylig brukt. Det er vanlig for en motor for å slite for å tenne i en slik tilstand, men bruk av strupe på motoren tjener til å avhjelpe dette problem. Delene integrert i strupe drift finnes på motorens forgasser.

Choke Rod Rusting

Rust kan bygges opp på strupe stangen på motorens forgasser naturlig over tid, noe som krever smøring. Rust kan også skje gjennom lite bruk eller ved feil lagring. Konsekvent unnlater å lagre en gressklipper i et skjermet område under regnstormer vil kraftig fart i prosessen med rust. I tillegg bør lagerrom alltid være kjølig og tørt for å forhindre rusting prosessen.

Choke Piece Failure

Noen ganger, smøring vil ikke være nok til å fikse en fast choke. Choken del kan også rustet til å berge, krever full erstatning. Utenfor ruster problemer på grunn av regn og feil oppbevaring, kan deler av choke system blir ellers slitt og skadet til poenget med svikt på grunn av naturlig slitasje over tid.

Reparere

Du kan reparere choken problemet ved å åpne Husqvarna klipperens motordekselet og lokal forgasseren halvveis opp på venstre side av Husqvarna klipperens Briggs & Stratton motor. Den sirkulære strupestykket er koblet til forgasseren via en metall leddstang. Spray-WD 40 langs strupedelen og metallleddstang for å smøre kjeden. Test motoren. Fjerning av boltene som holder den sirkulære choke brikke på plass vil være nødvendig dersom WD-40 var ikke nok til å unstick og fikse choke. Fjern boltene med en skiftenøkkel og trekke av forgasseren. Plasser den nye choke i stedet på forgasseren der den gamle choken ble plassert. Sett inn choke bolter for å feste den nye choken på forgasseren og lukke klipperens motordekselet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/den-automatiske-choke-pa-min-husqvarna-mower-er-stuck/ "

相关文章!
 • Hvordan sette den automatiske Choke
  - 阅 0

  Den automatiske strupeventil er den viktigste komponenten som regulerer den luft / brennstoffblandingen når motoren blir skrudd. Ettersom motoren varmes opp, justerer den automatiske strupeventil til den temperaturendring for å regulere brennstoff /

 • Hvor å Sjekk den automatiske girkasser i en Saab Hvor å Sjekk den automatiske girkasser i en Saab
  - 阅 0

  Saab automatgir består av en tre-element momentomformer og en hydraulisk operert girkasse. Denne girkassen inneholder et planetgir sett som gir tre gir forover og revers. Differensial er innlemmet i transmisjonen, og hele enheten er skrudd opp under

 • Hvor å Sjekk den automatiske girkasser i en 2002 Ford Focus
  - 阅 0

  Ytelsen og levetiden på bilens automatgir kan stole på å kontrollere overføring væske og holde den på riktig nivå. En væskenivå som er for lavt eller for høyt kan create skiftende problemer og kan føre til innvendig skade på transmisjonen. 2002 Ford