Amopage

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

- Views 0
Advertisement

Foreldre velger å dele rom med sine babyer av ulike grunner, blant annet mangel på ekstra plass eller troen på at deres babyer er tryggere i samme rom. Hvis du er en slik forelder, du ønsker å gjøre rommet så behagelig som mulig for både deg og barnet ditt. Men du bør ikke ofre stil bare for å imøtekomme barnets behov og komfort. Finn utforming harmoni og balanse ved å dekorere soverommet i en stil som vil fungere for deg og babyen din.

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

Fargevalg

For foreldre og babyer som deler samme rom, er fargen ikke bare estetisk, men funksjonelt, fordi forskjellige farge bruksområder kan tjene som skillet mellom den voksne og barnet sider av rommet. Hvis male rommet er ikke et alternativ, bruke fargekodede tepper under hver seng. Color hjelper også skape en positiv atmosfære mellom deg og din baby. Ifølge en studie utført av Universitetet i Miami, kan fargen påvirke en persons humør. Gul kan gjøre en person glad og glad, mens grønt betyr behagelig ro. Derfor, sørg for å vurdere farger som er beroligende for både deg og babyen din. Fordi soverommet, med alle praktiske formål, er et sted for søvn, er det ideelt å bruke nøytrale eller naturlige farger. Lysere versjoner av jordfarger kan lyse opp rommet; for eksempel kan en veldig lys brun farge åpne opp plassen. Den lettere fargen, vil lysere rommet vises. Bruk matchende farger på sengetøy å forene rommet; for eksempel, kan solid, mørk blå sengetøy på sengen utfyller barnets polka-prikkete, lys blå sengetøy.

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

Høyre slags seng

Hvis du foretrekker å sove ved siden av babyen på samme seng, en flat madrass på gulvet er mest egnet for kombinert komfort og sikkerhet. Noen mennesker holde en avstand mellom dem og deres babyer ved å velge å sove på en hoved seng med babyen trygt gjemt i en barneseng. Hvis dette er din preferanse, velger en barneseng hvis overflate stemmer overens med din seng ramme og hodegavl å holde de to delene enhetlig. Bruk en såkalt “mors dual seng”, som er to identiske senger plassert i samme rom; en gir deg mulighet til å sove rett ved siden av babyen mens sykepleie, mens den andre kan brukes til å sove med mannen din når babyen er i dyp søvn. Vannsenger er definitivt ute av spørsmålet som de kan potensielt skade barnet ditt.

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

skillevegger

Utnytte romdeler som skjermvegger og bevegelige falske vegger for å bidra til å skape privatliv og orden. Et rom-i-rom-konseptet er ikke bare trendy, men også svært funksjonelle. Det holder barnet tett ved, og innen rekkevidde samtidig sikre din nighttime privatliv. En alternativ idé er å legge make-shift gardiner mellom de sovende områdene av babyen og deg selv. Denne typen separasjonssystem kan være mindre avgrensa for barnet. Med romdeler, kan du dekorere ditt barns side med en barnlig tema samtidig som dekor mer voksen din lagets.

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

Tilbehør

Vise din barndom minner eller vintage leker sammen med babyens arvestykke elementer vil bringe en følelse av nostalgi til rommet. Bruk flytende hyller for å holde elementene pent på plass. Bruk svart-hvitt baby bilder av deg og din mann og henge dem ved siden av bilder av din baby. Unngå å vise leketøy laget av plast for å holde rommet fra å se altfor ung. Hold leker og andre leker i et attraktivt arvestykke leketøy brystet når de ikke er i bruk. Hold rommet ryddig ved å installere og bruke arrangørene utpekt for elementer som brukes av deg og din baby.

Dekorere ideer for foreldre og barn som deler rom

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/dekorere-ideer-for-foreldre-og-barn-som-deler-rom/ "

相关文章!
 • Lover på barn deler rom Lover på barn deler rom
  - 阅 0

  Bare to generasjoner siden var det vanlig for flere barn å dele samme seng. Disse dager, de fleste barn har sine egne rom. Noen feilaktig tror endringen skyldes lover som dikterer reglene om barn deler rom, men faktum er at det er ingen lover som dik

 • Mestring for foreldre til barn med ADD Mestring for foreldre til barn med ADD
  - 阅 0

  Barn med ADD eller ADHD, har problemer med å opprettholde oppmerksomhet. Dette er også kjent som ADHD eller ADHD. De har lav impulskontroll og vanskeligheter med planlegging og organisering. Foreldre barn med ADD kan være frustrerende og overveldende

 • Viktigheten av gjensidig respekt mellom foreldre og barn Viktigheten av gjensidig respekt mellom foreldre og barn
  - 阅 0

  Det er vanlig for foreldre å ønske respekt fra barna når det gjelder kommunikasjon og følgende regler. Men hvis respekt ikke skjer i din familie, bør du være oppmerksom på om respekt flyter begge veier mellom foreldre og barn, ifølge psykolog John Pe