Amopage

Definisjon av Induksjon Cooking

- Views 2
Advertisement

Induksjonstopper ser ut som vanlige elektriske glatte topper, men metoden for oppvarming er helt annerledes. I stedet for et elektrisk varmeelement, er induksjonen element en kraftig magnet. Kokekaret, som må være laget av magnetisk materiale, varmer mens komfyren toppen forblir kjølig å ta på.

Fordi element i seg selv ikke varme opp, er svært lite varme tapt i matlaging miljø, energisparing og holde kjøkkenet kulere.

Hvordan det fungerer

Den induksjon Elementet inneholder et kraftig magnetisk spole, noe som skaper et høyfrekvent elektromagnetisk felt. Når en gryte laget av magnetisk materiale er plassert på kokeplaten og elementet er slått på, den magnetiske felt overfører energi til gryten. Varmen blir indusert i kokekaret, koking av mat inne. Varmen er justerbar, på samme måte som en standard elektrisk kokeplate, bortsett fra varmenivå reagerer øyeblikkelig på den endring i temperaturen på samme måte gass gjør.

Fordi varmen er umiddelbart indusert i kokekaret og ikke i det element, elementet forblir kjølig ved berøring. Denne egenskapen gjør induksjonselementet raskere, sikrere og mer effektiv enn gass eller andre elektriske elementer.

velge kokekar

Den eneste ulempen til induksjon er at potten må være laget av magnetiske materialer. Aluminium, keramikk og kobberkjeler vil ikke fungere på en induksjon platetopp. Når du kjøper potter til bruk på en induksjonsplatetopp, se etter merking som erklærer dem egnet for induksjon matlaging eller ta med en magnet for å teste sine magnetiske egenskaper.

Kraft og presisjon

Induksjon elementer er mer effektiv enn andre typer av elektriske brennere. Med en induksjon element, er 84 prosent av den energien som kreves konvertert til varme for å lage mat. Sammenlign dette til 52 prosent for en standard elektrisk brenner og 40 prosent med gass.

Induksjons elementer er også raskere å varme, så det er ingen ventetid for brenneren å bli varmt. Med induksjon, er varmen på kjapt og genereres direkte i pannen. En liter vann vil koke i litt over to minutter på en induksjon platetopp. Dette er den samme mengden av tid som kreves for å koke en kopp vann i de fleste mikrobølgeovner.
Du har større kontroll over varmen i tillegg, fordi endringene overføres umiddelbart til den magnetiske kraften brukes til potten. Induksjon varme er også kontrollerbar. Den fine kontroll gjør lav temperatur matlaging enkelt: Melting sjokolade eller simmering gjør du enkelt med lav, jevn varme.

Sikkerhet

Fordi komfyrtoppen ikke blir varmt, er det veldig trygt for husholdninger med små barn. Og at plastbeholder eller redskap du tilfeldigvis igjen for nær en varm brenner er ikke et problem med en induksjon platetopp.

Rengjøring

En stor fordel med en induksjon platetopp er enkel rengjøring. Fordi komfyrtoppen ikke blir varmt, er det ingen brent-on flekker som må skrubbes. Søl og drypp lett rengjøres med en svamp eller klut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/definisjon-av-induksjon-cooking/ "

相关文章!
 • Induksjon Cooking & Pacemakers Induksjon Cooking & Pacemakers
  - 阅 0

  Fordi induksjon koketopper skape en elektromagnetisk strøm når de brukes, det er bekymring for at bruk av dem - eller å være i nærheten av dem - kan skape problemer for personer med pacemaker. Det er forskning som både støtter og tilbakeviser disse p

 • De beste Pans for Induksjon Cooking De beste Pans for Induksjon Cooking
  - 阅 0

  Induksjon innebærer å plassere et metall kokekar på en overflate som er belastet av et elektromagnetisk felt for å produsere varme. Det er en ganske ny måte å tilberede som er et alternativ til tradisjonelle gass og elektriske metoder. På grunn av de

 • Induksjon Cooking tips Induksjon Cooking tips
  - 阅 0

  Induksjonstopper bruker magnetisk energi til å varme mat via spesielle spoler som ligger rett under en jevn stekeflate. Mens en gang brukes hovedsakelig i storkjøkken, har induksjonskomfyr blir rimeligere for den gjennomsnittlige forbruker og derfor