Amopage

Definisjon av en MBA Degree

- Views 0
Advertisement

MBA (Master of Business Administration) er en mastergrad i bedriftsledelse og administrasjon. Det er som regel en 2-årig, fulltids som foregår i business skoler av store universiteter og høyskoler. En søker må bestå Graduate Management Admission Test (GMAT) for opptak. Undervisningen består av teoretisk og praktisk opplæring, og graden innehavere kan velge spesialisering i markedsføring, økonomi, internasjonal business og human resource management. I de siste tiårene, er studentene skaffe MBA grader i techno-kommersielle ledelsen også. Fagfolk med MBA grader er svært ettertraktet i markedet og generelt føre utfordrende og oppfylle karriere.

lederkompetanse

Helt siden Harvard Business School begynt å tilby den første MBA-programmet i 1908, har kurs er utviklet for å lære elevene å utvikle skarpe kanter lederegenskaper, analytisk rigor og anta lederroller og ansvar fra dag 1 på arbeidsplassen. Studentene er opplært til å bruke lyd resonnement ferdigheter, generelle forretningsprinsipper og observasjons krefter for å være effektive beslutningstakere. Fagfolk med MBA grader er generelt stand til å være divisjonsledere, lederne for offshore operasjoner og sentre, bedriftsunderavdelinger og bankfilialer på tidlige stadier av jobbene sine.

strenge kurs

En MBA-programmet er ganske strenge og utfordrende. Arbeids inkluderer uttømmende lese og studere bøker, tidsskrifter, bransjerapporter, undersøkelser og tilhørende litteratur. Tverrfaglige studier og andre ferdigheter-baserte valgfag for å sikre all-round kunnskap assimilering utgjør også en del av den integrerte pensum. Studenter delta på en rekke off-campus seminarer, workshops, konferanser og samhandle med bedriftsledere, høvdinger av industri og mentorer. Sommerjobber er også en del av noe MBA-program.

lederroller

Den generelle forutsetningen for alle universiteter og høyskoler som tilbyr MBA grader er å forberede ledere for i morgen i hvert felt, domene og industrisektoren. MBAs er raskt spores til å anta lederroller og funksjonelle ansvar i enhver bedrift eller virksomhet. De er også preparert for å ta over toppledelsen og lederroller i store bedrifter, Fortune 1000 selskaper og investeringsbanker. Erfarne MBAs med teknisk eller ingeniørkompetanse er også søkt etter start-ups og små og mellomstore bedrifter til å være ledere eller administrerende direktørene.

Varierte arbeidsmiljøer

Selv om investeringsbanker, bedriftsrådgivning og revisjonsfirmaer, og i rask bevegelse forbruksvarer er ettertraktet karrieremuligheter for mange fersk preget MBAs, andre velger utfordrende karrierer i føderale myndigheter; multilaterale institusjoner som Verdensbanken, Det internasjonale pengefondet, International Labour Organization og FN; lovende oppstart ventures; og selv ikke-statlige organisasjoner. Mange MBAs også arbeide i detaljhandel, engineering og produksjon, helse, high-tech og biovitenskap næringer. MBAs med tidligere arbeidserfaring også ende opp med å bli gründere.

Økonomisk givende karriere

MBA, generelt kommandoen noen av de beste lønn i jobb og karriere markedet. De fleste MBAs begynne med median lønn godt over normen, med MBAs fra toppen - tier "B" skoler i stand til å trekke betydelig mer pluss årlig kompensasjon pakker. Erfarne og høy ytelse MBAs får også opsjoner, økonomiske insentiver, bonuser og ytelses perks. Disse vanligvis recession- og økonomiske nedgangen sikker grader sikre langsiktig økonomisk trygghet og svært givende karriere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/definisjon-av-en-mba-degree/ "

相关文章!
 • Forskjeller mellom MBA Diplom & MBA Degree Forskjeller mellom MBA Diplom & MBA Degree
  - 阅 0

  Tjene en mastergrad i Business Administration eller MBA, grad fra et akkreditert skole er svært forskjellig fra å tjene eller kjøpe en MBA diplom fra en online eller teknisk fagskole som kanskje ikke engang være akkreditert. En stor forskjell mellom

 • Hvordan få en MBA Degree Hvordan få en MBA Degree
  - 阅 0

  Innhenting av en MBA eller Master of Business Administration grad kan være et viktig skritt i din karriere. MBA er en felles grad tilbys ved mange universiteter og et mindre antall høgskoler landsomfattende. Det er også en felles internasjonal grad,

 • Definisjon av en Associate Degree
  - 阅 0

  Ifølge National Center for utdanningsstatistikk, mer enn halvparten av alle grader tjent online er assosierte grader. Dette er ikke overraskende når man tenker på at disse grader er ofte rettet mot enkeltpersoner som ønsker å skifte karriere eller fo