Amopage

Definisjon av en fast eiendom kontrakt

- Views 12
Advertisement

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Når du kjøper, salg, bytte eller formidle eiendom, må partene inngå en eiendomsmegler kontrakt. Kontrakten er vanligvis avtalt av to parter. Transport av tittelen er gjort gjennom en innspilt gjerning. Eiendoms kontrakten følger de juridiske kravene i kontraktsrett. For å være rettskraftig, må det være skriftlig. Eiendoms Kontrakten skal underskrives av alle parter, inkludert eiendomsmeglere, for at det skal bli ratifisert. Adressene til rektorene følger med underskriftene.

Skriftlig

Navnene på kontrakten vil bli tatt opp på skjøtet, så sørg for at ditt navn er skrevet slik du vil ha den registrert. Rektorer i kontrakten må være myndig (vanligvis 18) og sindighets ånd. Eiendomsmeglere forhandle kontrakten er også oppført; dette sikrer agentene sine provisjoner. Adressen til eiendommen, både juridisk og fysisk, må være skriftlig. Kjøpesummen og alvor innskudd er avslørt i kroppen av kontrakten.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Offer og Aksept

En part i kontrakten må få et tilbud og den andre parten må godta for å danne en gyldig eiendomsmegling kontrakt. Hvis det er en counter, så er det ingen kontrakt til counter er akseptert; så det blir gyldig. Det må være et møte i sinn, på alle forhold, for at det skal være en juridisk kontrakt.

Earnest penger

Den alvor innskudd noen ganger referert til som "god tro pengene" er også spilt inn på eiendomsmegling kontrakt. Dette brukes til å vise oppriktighet av partiet i å anskaffe eiendomsmegling. Dersom kjøpende part standard på kontrakten, kan den annen part ha rett til å beholde depositumet, avhengig av forholdene i kontrakten.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Beredskap

Kontrakten må dokumentere alle eventualiteter, eller vilkår som må være oppfylt før kontrakten anses ratifisert. Disse kan omfatte en inspeksjon eller reparasjon kjøperens vellykket salg av et annet hus eller eiendom.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Formidling av Deed

En eiendomsmegler kontrakt vil angi hvilken type gjerning som skal formidles. De to partene skal gjensidig samtykke til overdragelse av en garanti gjerning eller en quitclaim gjerning, for eksempel. (En garanti gjerning garanterer klare og uhemmet eiendomsretten til eiendommen, en quitclaim gjerning gir ingen slik garanti, men formidler uansett interesse, om noen, kan grantor har i eiendommen.) Långivere vil vanligvis kreve at en garanti gjerning bli formidlet.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Tilstand av Eiendom

De to partene skal bli enige om tilstanden på eiendommen og om reparasjoner vil bli gjort. Noen ganger er det formidles "som den er"; andre ganger reparasjoner er påkrevd. Disse reparasjonene er oppført på kontrakten, eller de kan bli notert på et tillegg til kontrakten etter en inspeksjon.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Avslutningsdato

Fristen må være oppført i kontrakten slik at alle parter vil ha det skriftlig om når eiendommen vil endre eierskap. På balansedagen, skal beboer være ute av eiendommen. Eiendommen er overført på balansedagen, og tastene er gitt til den nye eieren.

Definisjon av en fast eiendom kontrakt


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/definisjon-av-en-fast-eiendom-kontrakt/ "

相关文章!
 • Tilordne en fast eiendom kontrakt
  - 阅 1

  Tilordne en fast eiendom kontrakt. Bla hus har mange konnotasjoner. Investorer kjøper en eiendom, rehab og renovere og deretter selge for en pen fortjeneste. Dette krever mye arbeid. Det er huset finders også kjent som grossister, svømmeføtter eller

 • Som signerer en fast eiendom kontrakt?
  - 阅 2

  En eiendomsmegler kontrakt er en juridisk bindende dokument som staver ut vilkårene i en avtale om eiendom, som et salg eller leasing ordning. Eiendomsmegling kontrakter skal undertegnes av de involverte skal være juridisk bindende og gjeldende. Når

 • Definisjon av en fast eiendom Lien Note
  - 阅 0

  Eiendomsmegling heftelser er heftelser plassert på en eiendom som kan hindre den fra å bli solgt, eller kan si det som risiko for foreclosure. Eiendomsmegling lien notater er utstedt fra fylket kontorist kontor i staten, og kommer i flere varianter.