Amopage

Definer "Time Value of Money"

- Views 0
Advertisement

Definer "Time Value of Money"


I finans, "tidsverdien av penger" -konseptet sier at et beløp av penger er verdt mer i dag enn i fremtiden. Fordi du kan tjene renter på pengene, følger det at en fast sum penger vil være verdt mer i fremtiden siden i slutten av perioden, vil du ha rektor pluss renter på alle investeringer, slik som et innskudd i en sparekonto. Verdien av en fast sum i dag er nåverdien, og verdien på et bestemt tidspunkt i fremtiden er dens fremtidige verdi.

Penger og tid

Anta at du har muligheten til å motta $ 1000 i dag eller et år fra nå. Du vil mest sannsynlig velge å motta penger i dag; som Investopedia påpeker, "Alt er likt, er det bedre å ha penger nå heller enn senere." I dette eksempel vil valget ta penger i dag er forholdsvis enkel fordi de to summene (fremtidige og er tilstede) er de samme. Men dette er ikke alltid tilfelle - for eksempel hvis du hadde muligheten til å motta $ 1000 i dag eller $ 1100 et år fra nå, kan du ikke ta imot pengene så lett som før.

Future Verdi

Hvis du har $ 1000 i dag og investere hele summen til en årlig rente på 5 prosent for et år, vil du ha $ 1050 på slutten av året. Beløpet beregnes ved å multiplisere oppdragsgiver (1000) av renten (5) og deretter legge rentebeløpet (50) tilbake til rektor. Dette eksempelet viser at, gitt gjeldende rente, er $ 1000 i dag verdt $ 1050 et år fra nå, eller omvendt, $ 1050 et år fra nå er verdt $ 1000 i dag.

ulike Perioder

I forrige eksempel, på slutten av ettårsperiode dersom du investerte penger for et år, ville du ha $ 1,102.50. Dette beløpet er beregnet ved å multiplisere hovedstolen (1050) med renten og legge til renter til rektor. Så, er $ 1000 i dag verdt $ 1,102.50 to år fra nå gitt rente. På samme måte kan du beregne fremtidige verdier for noen sum og for en rekke perioder ved ganske enkelt å innarbeide nye hovedstolen i beregningene.

Future Verdi Factor

Ved fastsettelse av fremtidige verdien av penger, trenger du ikke å beregne verdien ved slutten av hver periode. Hvis du vet hvor mange perioder, kan du konvertere en sum penger til sin verdi på et bestemt tidspunkt i fremtiden. For eksempel si at du har $ 500 i dag, og ønsker å bestemme dens verdi fem år fra nå gitt en årlig rate på 4 prosent. Du kan beregne verdien ved å multiplisere oppdragsgiver (500) til en pluss renten (1 + 0,04), opphøyd av antall perioder (5). I eksemplet er verdien av $ 500 fem år fra nå er ca $ 608.

Nåværende verdi

Ved fastsettelsen av nåverdien av et beløp du vil motta i fremtiden, må du se på hvor mye som den fremtidige verdien av en investering du har gjort i dag. For eksempel, for å beregne nåverdien av $ 1000 som du vil motta to år fra nå, late som om $ 1000 er den totale fremtidige verdien (rektor pluss renter) av noen beløp som du har investert. Denne metoden bestemmer nåverdien ved å beregne hvor mye penger du trenger å investere, med en årlig rate på 5 prosent, for å få $ 1000 to år fra nå. Nåverdien er beregnet ved å dele den fremtidige verdien (1000) med en pluss renten (1+ 0,04) opphøyd av antall perioder (2). I eksemplet er verdien av $ 1000 to år fra nå er ca $ 925.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/definer-time-value-of-money/ "

相关文章!
 • Hvordan Definer et merke
  - 阅 0

  En vellykket merkenavn gjør målgruppen huske et produkt når de handler. En merkevare kan inkludere et navn, slagord, design ordningen eller logo i forbindelse med en tjeneste eller et produkt. Merket skal stimulere forbrukernes tillit eller selskap t

 • Hvordan Definer plass i en åpen planløsning Hvordan Definer plass i en åpen planløsning
  - 阅 0

  Bohemian Lofts av 1920-tallet har aldri mistet sin innflytelse på moderne design. Arkitekter-og huseiere-utnytter fleksibiliteten en åpen planløsning gir. Dekorere åpne planløsninger kan være en utfordring hvis du aldri har gjort det. Male alt det sa

 • Hvordan bruke Eye Definer Hvordan bruke Eye Definer
  - 阅 0

  Øyne kan være en av de mest uttrykksfulle deler av kroppen. Ser på noens øyne kan gi deg hint om deres humør, energi og personlighet. Ved hjelp av et øye definerer kan hjelpe deg å lage nøyaktig humør, energi eller personlighet du ønsker å formidle.

 • Hvordan Definer en taksonomi for nettsteder
  - 阅 0

  Hvordan Definer en taksonomi for nettsteder. Definere taksonomi eller struktur på riktig måte kan gjøre eller ødelegge et nettsted levedyktighet. Hvis taksonomi er forvirrende, vil området snart mislykkes. Her er hvordan du får det riktig. Bruksanvis