Amopage

De varmeste Parkas for minusgrader

- Views 0
Advertisement

De varmeste Parkas for minusgrader


En god, varm jakker er en barriere mot vind og kulde, og er en isolasjonsinnretning for å forhindre varmetap. Hvis du er på utkikk etter en passende parka for sub grader, er det flere kriterier for å se på for å sikre får best mulig parka etter forholdene.

Fuktighet og nedbør

Temperaturer under frysepunktet (under 32 grader Fahrenheit) forekommer i tørre eller våte omgivelser. En parka designet for en er ikke nødvendigvis et godt alternativ for den andre. Hvis du bor i et kaldt og fuktig region som nordvest, kyst Alaska eller New England kysten, unngå å bruke en gåsedun parka med mindre det har en vanntett skall. I stedet er best mulig alternativ for en sub-null jakker ved hjelp av en parka som er pakket med syntetisk materiale, slik som Qualofill eller Holofil. I motsetning til gåsedun, disse fibrene opprettholde varmeisolering og termiske egenskaper selv når den er våt.

Tørr og halvtørre betingelser

Din beste alternativet for en sub-frysing parka i et tørt miljø som høy landet i Rockies eller høy ørkenen i østlige Washington og Oregon er gåsedun. Down er en veldig lett materiale som er en eksepsjonell isolator. Gåsedun pakker bort mindre enn de fleste syntetiske fyllstoff. Ned beholder ikke termiske egenskaper i våt tilstand, slik at det er et dårlig valg for våte omgivelser, men et godt valg for halvtørre og tørre miljøer. Se etter ned parkas med minimum 650 ned fra. Den absolutt beste ned Rangeringen er en 800 fill vurdering.

Shell Materiale

Stoffet som holder isolasjonen er like viktig som selve isolasjonen. Når vi leter etter det beste alternativet i en sub-frysing parka, velg en med en pustende og vanntett skall. Se etter stoffer som Gore-Tex eller H2No. Dette gjør det mulig for legemet å svette uten det isolerende materialet samler seg fuktighet fra fordampet svette.

Parka Choices

Hvis du går inn i de fleste utendørs outfitters eller utendørs sportsbutikker du finne et stort utvalg av vinter parkas. Se etter en temperaturklassifisering tag på pelsen. Sørg for å finne en rangert under 32 grader, og hvis det er mulig, finne en med den røde oktogonen annonsere parka er en "Windstopper" stoff, samt pustende. Dette betyr parkasen har en vindsperre kall i tillegg til den pustende stoff og isolasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-varmeste-parkas-for-minusgrader/ "

相关文章!
 • Hvilke områder i California Har Varmest Winters? Hvilke områder i California Har Varmest Winters?
  - 阅 0

  Med høyder som varierer fra 276 fot under havoverflaten til nesten 14 500 fot i løpet av 85 miles, har California noen av de mest varierte klima i landet. Hold deg varm i den sørlige delen av staten, der du finner klima som spenner fra ørken til Midd

 • De varmeste strendene i Texas i vinter De varmeste strendene i Texas i vinter
  - 阅 0

  Når vinteren snaps sine iskalde kjevene rundt store deler av landet og etterlater deg lengsel å vri seg ut av snø støvler å føle solstekte sand mellom tærne, nesten 600 miles av Texas kysten venter. Du vil ikke finne så mye som et snøfnugg hvor som h

 • Hva er den varmeste stoffet som brukes i Dyner? Hva er den varmeste stoffet som brukes i Dyner?
  - 阅 0

  I boligtekstiler, ulike stoffer verdsatt for ulike funksjoner. Lange, glatte bomullsfibre lage de mest komfortable og lengste ark. Styrken og tynne lin fiber passe dem til de mest luksuriøse seng og bord sengetøy. Fremdeles andre fibre gjøre de beste