Amopage

De ulike måter å Tie-Dye

- Views 0
Advertisement

De ulike måter å Tie-Dye


Tie-farging er et håndverk prosjekt som nytes av folk i alle aldre. Tie-dye kan gjøres på noen naturlig fiber stoff klær og tilbehør, men T-skjorten er en av de mer populære stykker å farge. Avhengig av måten stoffet er brettet, kan du opprette ulike tie-dye mønster. Du kan prøve de forskjellige foldemønstre for å se hvilke design er din favoritt.

spiral Pattern

Kanskje en av de mest populære og vanlige tie-dye design er spiralmønster. Spray skjorta med litt vann i en sprayflaske. Starter fra midten av skjorten, klemme stoffet og vri den med klokken i en spiral mønster. Twist til hele skjorten er i spiral. Det skal se ut som en rund plate. Plasser gummi band løst rundt platen, prøver å holde skjorten flat. Har gummi band krysser hverandre i sentrum. Fordyp platen i en bolle med fargestoff valg eller sprute deler av platen med fargestoff.

Stripes

Rull skjorta fra hver side til side eller topp til bunn. Plasser gummistrikk rundt ruller av stoff. Du kan plassere så mange du vil. Jo flere band du har, jo tynnere striper. Hver stripe kan være en annen farge hvis du ønsker det. Mette hver del i den fargen fargestoff som du ønsker.

Edderkopp

Fukt skjorten igjen med litt vann. Brett skjorten i to på langs. Match ermene og sidene sammen. Finn midten av skjorten langs bretten og vri den inn i en spiral. Prøv å holde skjorten flat til overflaten. Fest skjorte med gummistrikk på utsiden for å holde skjorta. I motsetning til spiralmønster, ikke skjærer gummistrikker i sentrum. Dye deler av skjorta med vekslende farger.

Circles

Lå skjorta flat. Velg hvor du ønsker å ha din sirkel mønster begynne og dra den opp. Skjorten vil drapere ned. Pakk en gummistrikk på skjorte, en tomme fra spissen at du trakk opp. Legg til en andre gummistrikk en tomme fra den første og gjenta dette to ganger til. Mette delene med fargestoff valg, være forsiktig med å farge den neste banded delen. Du kan bruke flere farger eller bare en.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-ulike-mater-a-tie-dye/ "

相关文章!
 • Måter å tie dye en skjorte Måter å tie dye en skjorte
  - 阅 0

  Tie farging er en morsom og enkel aktivitet som du kan bruke til å legge fakkel til vanlig hvit t-skjorter. Med flere farging teknikker og et bredt utvalg av stoff fargestoff farger å velge mellom, kan du tie farging erfaringer være så kreativ som fa

 • Hvordan Tie-dye et navn Hvordan Tie-dye et navn
  - 阅 0

  Kunsten å tie-døende skiller mellom kulturer, men målet er det samme: å skape en særegen stykke kunstverk eller klær. Mens mange mennesker er kjent med måter å tie-dye sirkler, starbursts, linjer og selv freds skilt, har noen trolig prøvd de mer komp

 • Hvordan lage Tie-Dye Joggebukse Hvordan lage Tie-Dye Joggebukse
  - 阅 0

  Tie-farging er så enkelt som å pakke en streng eller strikk rundt en artikkel av klær og dyppe den i fargebad. Det er så enkelt at barn i ulike aldre skape tie-dye elementer for skolen eller hjemme. I stedet for den tradisjonelle tie-farget t-skjorte