Amopage

De rimeligste former for Elektrisk oppvarming

- Views 0
Advertisement

De rimeligste former for Elektrisk oppvarming


Elektrisk-basen oppvarming er et komplisert emne. Alle typer av varmeapparater har en tendens til å bruke i det minste en liten strøm, inkludert gass ovner. Sanne elektriske varmeovner, men er ineffektive, siden det tar mye mer energi til å kjøre en strøm gjennom et varmeelement enn det gjør å antenne drivstoff. Men visse typer av ovner som bruker strøm er kostnadseffektive, avhengig av omgivelsene.

varmepumper

Varmepumper trekke inn varme fra luften i nærheten for å varme opp luft eller vann inne i hjemmet. De har motorer som driver pumper og kompressorer, men de avhenger for det meste på kjølemedium og den naturlige bevegelse av termisk energi til å gjennomføre, noe som gjør dem effektive anordninger. Men de bare fungerer godt i varme temperaturer. Hvis luften blir for kald rundt varmepumpen, må det for å bruke elektriske elementer, som er kostbare.

Naturgass

Naturgass ovner bruke gass utvunnet direkte fra avsetninger og bare gjennomgår basiske filtreringsprosedyrer. Som et resultat, er gassen en blanding av mange forbindelser, for det meste metan. Bruker imidlertid det bare en liten mengde av elektrisk kraft for å avføle temperaturen i vann eller luft, og for å antenne gassen selv. Fordi gassen er så enkelt å lagre og kanal, er det også billig, noe som gjør denne ovnen en av de mest kostnadseffektive alternativer.

propan

Propan er lik naturgass, bortsett fra at det er tilgjengelig i områder der naturgass er det ikke. Propan kan lett kondenseres og sendes i lastebiler til hus i landet. Naturlig gass strømmer gjennom gassledninger som kun er installert i mer tett befolkede områder. Propan er dyrere på grunn av sin transport og raffinering prosesser, men er fortsatt kostnadseffektiv.

Space Varmere

Varmeovner er små, bærbare varmeovner designet bare for å varme opp et visst rom. Disse ovnene har flere fordeler. Først kan de bli slått av og på lett som ønsket. For det andre, de bare varme et lite område, noe som tillater dem å være mer effektive enn større ovner som trenger å bruke ventiler som når hele huset. Elektriske varmeovner er en av de mer effektive bruk av elektriske varmeelementer.

Varmestrålere

Varmestrålere som er installert under gulvet. Elektriske versjoner bruker en rekke ledninger som avgir varme ved elektrisk motstand. Denne varmen stråler og varmer oppover inn i rommet. Disse systemene har mange av de samme fordelene som varmeovner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-rimeligste-former-for-elektrisk-oppvarming/ "

相关文章!
 • Måter å senke en elektrisk oppvarming regningen Måter å senke en elektrisk oppvarming regningen
  - 阅 0

  Oppvarming et hjem kan være kostbart, spesielt i en usedvanlig kald vinter sesong. Elektriske varmesystemer kan bruke en stor mengde elektrisitet, noe som tilsvarer en stor regning fra kraftselskap. Å gjøre noen endringer i hjemmet kan redusere arbei

 • Positivt og ulemper Elektrisk oppvarming Positivt og ulemper Elektrisk oppvarming
  - 阅 0

  Elektriske varmesystemer er i stor grad består av en motstandsenhet som omdanner elektrisk energi til termisk energi. Denne termisk energi varmer opp luften i ovnen, som deretter blåses ut i forskjellige rom i huset via oppvarming kanaler. Disse type

 • Elektrisk oppvarming Vs. Oil Burner Elektrisk oppvarming Vs. Oil Burner
  - 阅 0

  Elektrokjeler og oljebrennere er begge enhetene som gir varme for boliger. Folk som bor i de kaldeste klima i USA er avhengig av disse oppvarming enheter å varme sine hjem og holde dem varme under kalde vintermånedene. Velge hvilken du vil bruke, er