Amopage

De materielle og immaterielle fordeler av ERP

- Views 0
Advertisement

ERP-systemer, eller Enterprise Resource Planning systemer, se visse datasystemer som brukes av bedrifter. Disse datasystemer knytte informasjon sammen fra ulike avdelinger i ett. Disse systemene ofte inkludere data fra økonomiavdelingen, menneskelige ressurser, produksjon eller salg. De ansatte kan få tilgang til informasjon fra en hvilken som helst avdeling direkte fra datamaskinen i stedet for manuelt å kontakte andre ansatte. ERP-systemer gir mange materielle og immaterielle fordeler for bedrifter.

Reduserte driftskostnader

Ett konkret nytte av å bruke et ERP-system innebærer driftskostnader i selskapet. Med enkel tilgang til informasjon som er tilgjengelig ved hjelp av systemet, kan en ansatt samle informasjon ved å kjøre en rapport. Ansatte som arbeider i bedrifter uten ERP-systemer må kontakte en annen ansatt til å be om informasjon. Den andre ansatte samler informasjon og sender den videre. Uten et ERP-system, pådrar selskapet lønnskostnader for både ansatte å samle informasjon. Med et ERP-system, den eneste kostnaden involvert representerer noen minutter av den første ansattes tid.

Real Time Information

En annen konkret nytte av å bruke et ERP-system anser timingen av informasjon mottatt. Ansatte med tilgang til et ERP-system motta data umiddelbart og bruke denne informasjonen i sitt arbeid. Ansatte som ikke har tilgang til et ERP-system må be om informasjon fra andre og vente på svar. Dette svaret kan ta dager eller uker å motta. Denne fordelen øker i verdi som haster trenger informasjons øker.

Medarbeidertilfredshet

Medarbeidertilfredshet representerer en immateriell fordel av ERP-systemer. ERP-systemer gjør den ansattes jobben enklere ved å gi henne med informasjon om hvordan du utfører sine oppgaver. Hun kan bruke systemet til å få tilgang til rapporter og aktuelle data som hun inkorporerer i sin egen analyse. Den enkle å skaffe informasjon skaper mindre stress i løpet av arbeidsdagen og en større følelse av prestasjon. Selskapet fordeler fordi ansatte fokusere sin energi på høyere nivå arbeid snarere enn på å skaffe informasjon.

fleksibilitet

Fleksibilitet tilbyr også en immateriell fordel for selskaper som ansetter ERP-systemer. De fleste ERP-systemer tillater ansatte å få tilgang til data via internett. Ansatte som reiser eller jobber hjemmefra kan få tilgang til systemet og oppfylle sine arbeidsforpliktelser. Systemet eliminerer kravet om at ansatte må jobbe fra kontoret. Selskapet fordeler fordi ansatte borte fra kontoret mister ingen produktivitet tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-materielle-og-immaterielle-fordeler-av-erp/ "

相关文章!
 • De materielle og immaterielle fordeler av forhandlinger De materielle og immaterielle fordeler av forhandlinger
  - 阅 0

  Når to mennesker kommer sammen, det er egnet til å være konflikt, og hvor det er konflikt, er forhandling et felles verktøy for å bidra til å løse problemer. Vellykket forhandling er en måte å få det du vil ha, og til å få innsikt i den menneskelige

 • Hva er forskjellen mellom varige og immaterielle fordeler? Hva er forskjellen mellom varige og immaterielle fordeler?
  - 阅 1

  "Gjør det du elsker," ofte er mantraet fra folk som søker jobb som gir immaterielle fordeler, mens selskaper som bruker gylne håndjern beholde ansatte som ønsker konkret nytte av høye lønninger og store fordeler. Når du velger hvor du skal jobbe

 • Hva er materielle og immaterielle former for organisasjoner? Hva er materielle og immaterielle former for organisasjoner?
  - 阅 0

  Organisasjoner av alle typer har både materielle og immaterielle egenskaper, integrere de to eiendommene som deler av et system eller en prosess for å oppnå et mål. Oppnå suksess innenfor en organisatorisk system krever input og forventet produksjon.