Amopage

De bruker for Oak Sagflis

- Views 0
Advertisement

De bruker for Oak Sagflis


Eik er et hardt tre som brukes i møbler, båt og møbelsnekker. Oak sagflis har ulike bruksområder. Fra å røyke kjøtt og fisk til sengetøy for dyr, er eik sagflis en verdifull ressurs for bønder, gartnere og dyrevenner. Oak sagflis er surt, noe som gjør den til en favoritt for ulike syre-elskende planter.

Bedding

Oak sagflis brukes som sengetøy for noen dyr blir deretter resirkulert til feltene og hager, og gir en utmerket gjødsel. Animalsk avfall tilfører nitrogen til sagflisen, som tapper av nitrogen som den brytes ned. Oak sagflis toppet med høy bidrar til å absorbere urin og samtidig gi dyr med myke, komfortable senger.

røyking

Røyking er en gammel måte å bevare kjøtt og fisk. Oak sagmugg er et utmerket medium for å røyke. Oak sagflis gir en særegen treaktig smak til kjøtt og fisk. Slow brennende eik sagflis kokker kjøtt eller fisk og samtidig beholde fuktigheten, forlater kjøtt eller fisk anbudet samt deilig flavored. Oak sagflis komprimert til pellets med urter gir en enkel, no-rot hjelp av røyking fisk eller kjøtt.

De bruker for Oak Sagflis


Mulching

Oak sagflis når alderen og blandet med andre organiske forbindelser som kompost gjør rik mulch for syre-elskende planter. Den tannin i eik gir sagmugg sin syrebase. Rhododendron, fjell laurbær samt noen stauder, som for eksempel lupiner og påskeliljer, blomstre med syrlig mulch. Rød eik sagflis er utmerket mulch for blåbær, som produserer godt i surt jordsmonn. I tillegg sopp bønder bruker rød eik sagflis som den voksende medium for sine sopp.

Energikilde

Innovative alternativer for å produsere energi er økende. Et alternativ er trepellets. Pellets, dannet av komprimert eik sagflis, er ofte blandet med andre hardtre og plassert i pelletsovner, hvor de brenner rent og effektivt i flere timer, og gir varme uten skadelige miljøgifter. I tillegg, sagflis pellets brenne langsomt; derfor forbrukerne bruker mindre drivstoff.

Forsiktighetsregler

Mens det er mange fordeler ved å bruke eik sagflis, er det også noen advarsler. Ikke bruk eik sagflis som mulch på planter som ikke trives i sur jord. De vil dø. Ikke bruk eik sagflis med hester, sauer eller kyr. Noen bønder og landbruks forskere mener at bruk av eik sagflis med hester, sauer og kyr kan forårsake forgiftning på grunn av tannin funnet i eik. Hold alltid eik sagflis fuktig, som alle sagmugg er brennbart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-bruker-for-oak-sagflis/ "

相关文章!
 • Kan du bruke Live Oak Wood for et Barbecue? Kan du bruke Live Oak Wood for et Barbecue?
  - 阅 0

  Ved hjelp av tre for en grill gir kjøttet en rik og røyksmak. Eik er egnet for spill, som elg eller hjort, fisk og til og med rødt kjøtt. Levende eik refererer til eiketrær som deler et lignende utseende til eviggrønne trær. Levende eiketrær som er a

 • Hvilken type gjødsel brukes til Oak Trees? Hvilken type gjødsel brukes til Oak Trees?
  - 阅 0

  Riktig gjødsling eiketrær tillater dem å vokse sunt, nå optimal størrelse og vedlikeholde sine blader rik, grønn farge. Eiketrær trives når de får lov til å utnytte næringsstoffer fra falne løv og annet organisk materiale på bakken. Mens eik vanligvi

 • Hvordan hage med sagflis i Soil
  - 阅 0

  Hvis du har tung leire eller sandholdig jord i hagen, er det en vanlig praksis å innlemme organisk materiale i det å forbedre fuktighet oppbevaring og å løsne opp teksturen. Dersom organisk materiale ikke er innarbeidet, vil plantene ikke trives der;