Amopage

De beste Trær og busker for et privatliv hekk

- Views 0
Advertisement

De beste Trær og busker for et privatliv hekk


Personvern hekker har blitt populært for huseiere, fordi hekker opprette private innstillinger og skjule noe pågår fra naboer og forbipasserende. Personvern hekker kan også tilby støykontroll når trær eller busker er plantet i rekker, og kan fungere som en vindsperre. Eviggrønne trær og busker gir best dekning året rundt. Trær og busker med lavt hengende greiner gi tett løvverk og ekstra dekning.

Rocky Mountain Juniper

Den langsomme voksende Rocky Mountain einer (Juniperus scopulorum) kan nå 40 fot høy og varierer i bredde fra tre til femten fot. Den vokser inn i en smal pyramideform med en rekke hoved stammer tilbyr tett dekning. Denne planten trenger vel drenering jord og kan overleve tørke lignende forhold. The Rocky Mountain einer fungerer godt for små område personvern hekker på grunn av sin lille spredning.

Heavenly Bamboo

Selv himmelske bambus (Nandina domestica) vokser sakte, kan disse plantene nå seks til åtte fot høy og vanligvis måler 2 fot over. Dette anlegget vil vokse til klumper av trær over tid, og gir tettere dekning. Heavenly bambus er ikke ekte bambus, men i stedet er inkludert i berberis familien.

italiensk Cypress

Italiensk sypress (vanlig sypress) kan vokse opp til 60 fot høy hvis ikke trimmet og de vokser 1 til 2 fot bred. Når fullt modne spredningen kan være større. Den italienske cypress vokser sakte i det første året, men raskere i det andre året og skaper en elegant og rund utseende. Sine topper kan trimmes, skaper den formelle ser hekken.

Hopseed Bush

Den Hopseed bush (dodonaea viscasa) vokser opp til 10 fot høy og nesten like bred. Bladene vil være lyse grønn eller mørk lilla og vokse til fire inches lang og 1/2 tommers bredt i tette mønstre. Disse plantene foretrekker full sol med delvis skygge og en gang vokst kan overleve på nedbør. Hopseed busker fungerer godt for større områder som krever et privatliv hekk og når trimmet lage fine formelle personvern hekker.

Cherry Laurel

Kirsebær laurbær (Prunus caroliniana) gir rask og tett vekst. De kan nå 30 fot høy, med en spredning på 10 til 12 fot. Etter å ha blitt etablert disse busker kan overleve på nedbør. Med den tette vekstmønster kirsebær laurbær gjør det bra når trimmet og formet.

Lusterleaf Holly

Lusterleaf kristtorn (Ilex latifolia) har brede blader og vokser 15 til 20 fot høy. Spredning kan også vokse 15 til 20 fot bredt som det vokser inn i en stor pyramide form. Dette treet har blanke fintannet blader og produserer røde bær som tilbyr fin kontrast til bladene. Lusterleaf kristtorn behov godt drenerende jord for å maksimere vekst.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-beste-traer-og-busker-for-et-privatliv-hekk/ "

相关文章!
 • Hva er en god eviggrønt tre eller høy busk for et privatliv gjerde? Hva er en god eviggrønt tre eller høy busk for et privatliv gjerde?
  - 阅 4

  Huseiere velger ofte eviggrønne trær eller busker å plante som en skjerm eller privatliv gjerde. Mange evergreens vokse seg høy, er tett og krever lite beskjæring eller vedlikehold. Velge en raskt voksende, sprek eviggrønne er viktig når man bruker t

 • Om Personvern Busker Om Personvern Busker
  - 阅 5

  Busker som er plantet på rad, og som blir høye og tette kan gi deg sårt tiltrengt privatliv. Du trenger ikke å feste med de tradisjonelle eviggrønne arter. Du kan velge busker som blomstrer og trenger ikke mye vedlikehold overhodet, eller du kan komb

 • Hvordan Grow et privatliv hekk i South Florida Hvordan Grow et privatliv hekk i South Florida
  - 阅 0

  En hekk er en gruppe av busker plantet nær nok sammen for å lage en ugjennomtrengelig grensen. Hedges brukes i South Florida for å utpeke en eiendom linje eller en ramme i hagen. De blir stående å vokse inn i naturlige former, som kan være av hvilken