Amopage

De beste setene for Flying

- Views 0
Advertisement

De beste setene for Flying


De beste setene kan variere fra ett fly til den neste, fordi setekonfigurasjoner er forskjellig for ulike fly. Mens den nøyaktige plasseringen av de beste setene på hver flyging kan variere litt, de fleste reisende vil setene som gir mest plass. Passasjerer betale en premie for første og business class seter, som gir bedre komfort og service. Mange økonomiklasse, eller trener, reisende foretrekker exit rader og skott seter, som vanligvis gir mest plass i den delen av flyet.

Førsteklasses

Førsteklasses seter koster mer enn business og økonomi fordi de tilbyr den mest rom og personlig service. Fordelene med et førsteklasses sete er spesielt tydelig på internasjonale flyvninger. Noen flyselskap førsteklasses seter hvile fullt flat, bli en seng. En førsteklasses sete som konverterer til en flat seng vedlagt i en suite gir enda mer privatliv og komfort. Førsteklasses seter på korte innenlandsreiser fortsatt tilby mer benplass, bredere seter og bedre service enn business og økonomi sitteplasser.

Business Class

Etter førsteklasses seter, forretningssitte mest komfort. Internasjonal business class seter har mer beinplass, er 2 til 3 inches bredere og hvile mer enn seter i økonomien. Noen flyselskapforretnings seter på internasjonale flyreiser hvile for å bli en fullt flat seng. Mens forskjellen mellom en business class og trener sete for innenlands flyreiser er mindre uttalt, business class seter er bredere, har mer beinplass og er plassert lengre fra hverandre.

Exit Row

For trener klasse, seter i utgangs radene gir vanligvis mer benplass; det er fordi området må være stor nok for passasjerene å raskt avslutte flyet hvis det er en nødsituasjon. Av samme grunn, setene foran utgangs rekker vanligvis ikke hvile inn i rommet bak dem, og gir exit rad passasjerer enda mer plass. Imidlertid kan en passasjer som kunne hjelpe i en nødssituasjon sitte i utgangs rader. Og noen flyselskaper har betalt ekstra avgifter for disse setene.

skott

Skott er fysiske skillevegger, for eksempel en vegg eller et gardin, som separate områder av flyet. Skottet separerer de forskjellige klasser, dele virksomhet fra buss, for eksempel, så vel som adskiller seter fra toaletter og byssene. Skott seter ligger bak disse separatorer. Noen mennesker foretrekker disse plassene fordi det ikke er plass foran dem, unngå liggende problemet. Skottet setet også kan gi mer plass, fordi separeringen ligger langt fra setet. Men ikke alle skott setene gir dette ekstra plass. Noen skott er bare om en fot bort fra setet, som faktisk gjør det verre sete. Og siden det ikke er noen under setet plass foran, må du oppbevare håndbagasje i overhead binger. Nettsteder som SeatGuru.com angi om skott seter på en bestemt flytur gi en fordel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-beste-setene-for-flying/ "

相关文章!
 • Når får Airlines tilbyr spesialtilbud? Når får Airlines tilbyr spesialtilbud?
  - 阅 0

  Å finne en god del på en flybillett tar noen alvorlige engasjement. Vasser gjennom de komplekse interne driften av billett priser og prøver å forene dem til dine reisedatoer er ofte en skremmende, selv enerverende opplevelse. Det ville være nyttig å

 • De beste setene i et teater
  - 阅 0

  Billetter til noen av dagens hotteste teaterforestillinger blir stadig dyrere, så det er viktig å vite noen viktige fakta når du bestiller billetter, slik at du får de beste setene for pengene. Misforståelse Mange mennesker feilaktig tror at første r

 • Natt Flying Krav til privatflyger Natt Flying Krav til privatflyger
  - 阅 0

  Nattflyging er forskjellig fra nesten alle andre typer fly. Risiko er økt, problemer blir forstørret og beredskaps alternativer er redusert. Et flertall av vår informasjon kommer gjennom øyet, og øyet er lettlurte om natten. Piloter flyr om natten er