Amopage

De beste fruktene for økende vekt

- Views 0
Advertisement

For de som trenger å gå opp i vekt, og legger til høy-kalori frukt er en sunn måte å gå, da det gir også sårt tiltrengte vitaminer og mineraler. Frukt kan også bli kombinert med andre ingredienser i milkshake, smoothies, bakevarer eller andre oppskrifter for ytterligere å øke den totale kalori. Spis mest fetende varianter, og du kan nå målet ditt raskt.

De beste fruktene for økende vekt

avokado

Avokado er faktisk frukt, ikke grønnsaker. De har flest kalorier av noe frukt - ca 400 kalorier per medium avocado, med høyt fettinnhold. De inneholder også nesten 20 vitaminer. Avokado kan gjøres om til guacamole og spises med tortillachips for å øke kaloriinntaket enda mer, eller de kan tilsettes til salater, en BLT, en hamburger eller til og med en ananas smoothie.

De beste fruktene for økende vekt

bananer

Bananer lage deilige smoothies, men er like velsmakende alt av seg selv. Elvis Presley elsket å spise peanøttsmør og banan smørbrød - en høy-kalori godbit. De gir også viktig base for en banana split, som deretter toppet med din favoritt iskrem og sjokoladesaus. Hvis du liker baking, kan de gjøres om til banan brød, banan muffins eller en banan krem ​​sektor. En middels banan har 105 kalorier.

De beste fruktene for økende vekt

Datoer og figurene

Datoer kan også være nyttig for å få vekt. Fem datoer lik 114 kalorier, og kan bli spist av en håndfull. Deres nære søskenbarn, fiken, har 111 kalorier i bare tre stykker, men de er litt større. Begge kan spises som er eller omdannes til dato mutter barer eller fig beholder.

De beste fruktene for økende vekt

persimmons

Persimmons ble kjent som “fruktene av gudene” i antikkens Hellas. De er lyse oransje og har en svært søt aprikos smak med en geleaktig konsistens inni. De må være helt moden for å bli spist fordi når grønn de er for bitter. En persimmon har 118 kalorier, og er høy på vitaminer, særlig vitamin A og C.

De beste fruktene for økende vekt

Rosiner

Bare ½ kopp rosiner, enten golden eller stenfrie, inneholder 218 kalorier. Har dem tilgjengelig som hyppige mellommåltider, gjøre dem til havregryn rosin cookies, eller lage gammeldags rosin brød pudding å legge til kalori teller.

De beste fruktene for økende vekt

tørket ananas

Det er 245 kalorier i 100 g tørket ananas - ca 69 kalorier per stykke. De gjør en god matbit, spesielt når kombinert i en trail mix med rosiner og nøtter.

De beste fruktene for økende vekt

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-beste-fruktene-for-okende-vekt/ "

相关文章!
 • Hvordan vet jeg om du er økende vekt Hvordan vet jeg om du er økende vekt
  - 阅 0

  Det er forskjellige måter å finne ut om du er økende vekt. Noen ganger kan du fortelle bare ved å se på deg selv i speilet. Andre ganger kan du føle deg svak og umotivert uten noen åpenbar grunn. Men den beste testen av alt er hvordan klærne passer.

 • Hva er årsakene til en nyfødt Ikke økende vekt? Hva er årsakene til en nyfødt Ikke økende vekt?
  - 阅 1

  Enten du er en første gang forelder eller ikke, en nyfødt som ikke er økende vekt er en nervepirrende situasjon. Før du begynner å stresse, snakke med barnelege og lære fakta om vekt, ernæring og nyfødte. Mens de fleste nyfødte miste noen vekt i de f

 • Hvordan Godta en ektefelle økende vekt
  - 阅 0

  Hvis din ektefelle vektøkning har opprørt deg, kan du til slutt bestemmer deg for at hans vekt er ikke opp til deg og det du trenger for å komme over det. Det eneste i din kontroll er hvordan du reagerer. Forhåpentligvis kan du lære å godta overvekti