Amopage

De ASVAB Krav til Marine Corps

- Views 0
Advertisement

De ASVAB Krav til Marine Corps


Den ASVAB er Armed Services Yrkes Aptitude Battery, en mangesidig test for medlemmer av militæret. The Marine Corps tar score på ASVAB og bryter dem ned i tråd poengsum grupper. Disse linjepoengsummene er delt opp i mekanisk vedlikehold, elektronikk, clerical, generell teknisk og dyktig teknisk. Hver av disse kategoriene består av score i visse under tester av ASVAB som matematikk kunnskap og generell vitenskap. Imidlertid kan disse minimumslinje score kravene endres.

Score på 80 til 85

Du må score minst 80 for å være kvalifisert for visse Marine Corps jobber. En emballasje spesialist, mortarman, assaultman, maskin skytter og skytter er alle stillinger for de som får minst en 80. En motor kjøretøyets fører, logistikk kjøretøy systemoperatøren, hygiene utstyr operatør, stoff reparasjon spesialist alle krever i det minste en score på 85 videre den ASVAB.

Score på 90 til 95

Noen eksempler på jobber som du kan komme inn med Marine Cops med en score på minst 90 er en postbetjent, felt wireman, elektriker, trafikkstyring spesialist og en M1A1 tank crewman. En score på minst 95 er nødvendig for jobber som et håndvåpen reparatør / tekniker, bekjempe ingeniør, landing støtte spesialist og et metall arbeider.

Score på 100-105

Jobber som krever minst 100 på ASVAB inkluderer enhetsnivå kretsbryter operatør, luftfart forsyning kontorist, luftfart spesialist, militærpoliti, bekjempe fotograf, kriminal spesialist, ammunisjon tekniker og en mobil flerkanals utstyr operatør. De med en score på 105 kan få en jobb som en rekognosering mann, feltartilleri radar operatør, maskinist, arabisk Cryptologic ling, luftfart radar reparatør og en luftfart vedtekter tekniker.

Score på 110-115

Noen av Marine Corps jobber som krever en score på minst 110 er en antenne navigator, liten datasystemer spesialist, finans tekniker, regnskaps / budsjett tekniker og et kommunikasjonssenter operatør. Jobber som krever minst 115 på ASVAB omfatte en telefon tekniker, elektronisk omkobling utstyr tekniker, første mellomliggende radio reparatør og en teller mørtel radar reparatør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/de-asvab-krav-til-marine-corps/ "

相关文章!
 • Reenlistment Krav til Marine Corps Reenlistment Krav til Marine Corps
  - 阅 3

  Re-innrullering i Marine Corps er en helt annen prosess enn å bli som en ny rekrutt. For de som allerede er i tjeneste, kan re-innrullering signalisere starten på en karriere i Marine Corps i stedet for bare en stint av tjenesten. For de som allerede

 • Alder Krav til Marine Corps Alder Krav til Marine Corps
  - 阅 0

  For å delta i United States Marine Corps, må alle søkere oppfylle visse alderskriterier. Disse kriteriene varierer avhengig av typen av søkeren og metoden ved hvilken en søker slutter seg til tjenesten. For eksempel alderskravene for en ny enlistee b

 • Hvordan overføre fra marinen til Marine Corps
  - 阅 0

  Selv om United States Marine Corps er teknisk en søster service til Sjøforsvaret, bytte mellom de to kommer ikke uten sin del av papirene. Selv om de to tjenestene er koblet til, overføring fra Sjøforsvaret til Marine Corps er fortsatt betraktet som