Amopage

Craft Ideas å tjene penger

- Views 0
Advertisement

Craft Ideas å tjene penger


Mange mennesker liker å gjøre håndverk, og det er lett å forvandle din kjærlighet til å gjøre ting i en liten bedrift. Internett gjør det enkelt å selge håndverk online. Du trenger ikke engang å forlate huset for å vise folk hva du har gjort. Lag din egen hjemmeside, eller selge ting på en håndverket nettsted som etsy.com. Hvis du allerede er knes i å gjøre ting, er du halvveis til å tjene penger. Hvis du ennå ikke har bestemt hva du ønsker å gjøre, spør venner hva de ser etter og kjøpe på håndverket messer.

Smykker

Beaded halskjeder, armbånd og øredobber er veldig populært å lage og kjøpe. Du kan kjøpe alt utstyret du trenger på håndverket butikker eller på nettet, og alt du trenger er perler, tråd, avbitertang og tang for å hjelpe forme wire. Smykker er lett å lage i bulk og tar opp lite bod. Smykker også koster svært lite å sende fordi brikkene er små og lette.

Craft Ideas å tjene penger


trearbeid

Hvis du er hendig med en bla så eller dreiebenk og forstå det grunnleggende trearbeid, kan du gi tegn, møbler eller figurer. Elementer kan gjøres i bulk, og du kan også ta spesielle bestillinger for å passe kundenes behov og liker. Små elementer kan være laget av skrap materiale eller funnet tre, noe som reduserer kostnadene.

Craft Ideas å tjene penger


søm

Hvis du vet hvordan du skal sy, kan du gjøre en rekke håndverk, inkludert voksen og barnas klær, vesker, klær, dukke klær og dyner. Dyner kan få inn mye penger, men de kan være tidkrevende, selv når du bruker en symaskin.

Craft Ideas å tjene penger


Ferie håndverk

Folk har en tendens til å kjøpe håndverk som har en ferie tema. Håndverket messer er mer populær rett før ferien. spesielt julen, som folk ønsker å dekorere sine hjem og kjøpe hjemmelagde elementer som gaver. Gjør julepynt, patriotiske swags og flagg i juli eller høst kranser eller dekorative gresskar for Thanksgiving.

Craft Ideas å tjene penger


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/craft-ideas-a-tjene-penger/ "

相关文章!
 • Hvordan holde en Craft Fair og tjene penger Hvordan holde en Craft Fair og tjene penger
  - 阅 0

  Håndverket show kan gi selgere med en unik mulighet til å tilby sine varer til allmennheten, samtidig som det gir arrangøren en morsom og kreativ måte å tjene penger. Ideelle organisasjoner som kirker, lokale organisasjoner og skoler tilbyr lage show

 • Hvordan tjene penger med en Vinyl Plotter
  - 阅 0

  Tjene penger med en vinyl plotter er morsomt og relativt lett. Med en fornuftig investering, kan noen undersøkelser og mye trening, produsere skilt og dekaler med vinyl plotter være en givende og lukrativ forretning. Skilt og etiketter er alltid i et

 • De beste måtene å tjene penger som en tenåring De beste måtene å tjene penger som en tenåring
  - 阅 0

  Noen av de beste måtene å tjene penger som en tenåring er prøvd-og-sann klassikere som har innledet millioner av tenåringer gjennom deres første arbeidserfaring. Andre har dukket opp som nye muligheter takket være teknologi og forbrukertrender. Under