Amopage

Craft Aktiviteter fra Brasil for Kids

- Views 0
Advertisement

Craft Aktiviteter fra Brasil for Kids


Brasil er et land fullt av feiring, liv og musikk. Samle dine håndverket forsyninger og barna og få dem til å delta i å gjøre brasilianske håndverk. Som de male og lime, kan de lære mer om historien og kulturen i dette vakre landet.

brasilianske Maracas

Ordet "maraca" er en brasiliansk ord som betyr "perkusjonsinstrument." Lag dine egne maracas fra to rene, resirkulerte yoghurt kopper. Maling av kopper, lokkene og to iskrempinner i lyse farger, og la dem tørke. Fyll koppene halvfulle med ukokt ris, popcorn kjerner eller bønner. Lim lokkene til kopper med en limpistol. Foreta en spalte i lokkene og lim pinner inne i dekslene. Når limet er tørt, barna er klare for risting og musikk å gjøre.

Craft Aktiviteter fra Brasil for Kids


Pandeiro

Den pandeiro er en brasiliansk tamburin. Lag din egen med to små, hvite papptallerkener. Maling bunnen av platene i lyse farger og utforminger. Dekorer med klistremerker, juveler og skum former. Innse innsidene av platene sammen og slå seks til åtte hull gjennom de to tykkelser like langt fra hverandre rundt kanten. String små Jingle klokkene på piperensere og binde platene lukket ved å sette piperensere gjennom hullene. Du er klar til å riste pandeiro.

Carnaval håndverk

Mardi Gras feiring i Brasil heter Carnaval. Lag en maske som du kan bruke til en Carnaval parade. Kjøp en vanlig svart maske på en håndverket forsyning butikken. Lim en tunge i bakkant, slik at du kan holde masken opp til øynene dine. Dekorere forsiden med glitter, paljetter, fjær og juveler. Lag en beaded kjede å gå med maske, og du vil føle en del av Carnaval tradisjon.

Native Crafts

I Amazonas jungelen i Brasil, innfødte kalt Yanomami bruke fuglefjær å lage hodeplagg og armbånd. Lag din egen hodeplagg og Armband hjelp forsyninger fra butikken håndverket. Kjøp en pose med fargerike fjær, eller klippe fjær-formede biter av farget bygging papir. Trekke linjer på papiret for å ligne markeringene på en fjær. Skjær en 1-tommers strimmel av plakat for å passe rundt overarmen eller hodet. Lim eller stift fjærene til stripen og stift båndet lukkes.

Craft Aktiviteter fra Brasil for Kids


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/craft-aktiviteter-fra-brasil-for-kids/ "

相关文章!
 • Svart History Month Craft Aktiviteter Svart History Month Craft Aktiviteter
  - 阅 0

  Februar er Black History Month, en tid for folk over hele nasjonen til å lære om og feire svart historie og kultur. Craft aktiviteter er en hands-on måte å lære barna om svart historie og feire svart kultur. Mankala afrikanske Telling spill For denne

 • Craft Aktiviteter for undervisning respekt og ansvar Craft Aktiviteter for undervisning respekt og ansvar
  - 阅 0

  Det er viktig å lære barn å være respektfull mot hverandre, og for å være ansvarlige borgere i tidlig alder. Undervisning respekt og ansvar vil ikke bare gagne barna når de vokser opp, men det vil gagne verden rundt dem. Lære barn å respektere hveran

 • Hvordan motta bankoverføringer fra Brasil Hvordan motta bankoverføringer fra Brasil
  - 阅 0

  Overføringer som kommer fra Brasil er i hovedsak sendt ved hjelp av en av de store bankene, for eksempel Banco do Brasil og Banco Real, eller en av de internasjonale banker som opererer der, som Santander og HSBC. Overføringer fra Brasil kan også sen