Amopage

CorningWare Slow Cooker Instruksjoner

- Views 0
Advertisement

Langsom komfyr og Crock-Pot brukes om hverandre for å referere til den samme type produkt: en elektrisk anordning som kokker ved en lav temperatur i flere timer for å tillate hjemmeværende bekvemmeligheten av å tilberede et måltid uten å måtte sjekke om det ofte, eller enda være hjemme mens maten er matlaging. CorningWare treg komfyrer lage mat i opptil 10 timer på tre innstillinger. Ifølge CorningWare, selskapet introduserte sine glass-keramiske produkter i 1958. Selskapet ble kjøpt opp av verdens kjøkken og den primære materialet som brukes nå er keramiske steintøy. CorningWare treg komfyrer har Hjemmeværende vennlige instruksjoner.

Bruksanvisning

Sett maten inn i treg komfyr. Sett lokket på komfyren. Ikke fjern lokket under syklusen.

Plugg i treg komfyr. Det digitale displayet vil vise 0. Dette er den skjerm for matlaging timer, eller koketiden.

Finn koketiden valgknappen på forsiden av CorningWare treg komfyr. Avhengig av modell, vil du ha mellom 1 og 10 timer med matlaging for å velge. Treg komfyr opererer automatisk på en høy varmeinnstilling når du velger en steketiden mellom 1 og 6. Når du velger en steketid på 7-10, vil treg komfyr operere på en lavere varme omgivelser.

Velg hvor mange timer du ønsker å lage maten. Trykk på knappen til antall timer du ønsker å koke maten vises på det digitale displayet. Hvis en eller annen grunn din treg komfyr er fast på et visst antall eller registrerer en blank skjerm vinduet, trekk ut støpselet fra stikkontakten. Trykk på "On" og "Time" knappen samtidig og igjen koble treg komfyr. Hold nede valgknappene i 15 sekunder. Den digitale vinduet skal vise 0.

Trykk på "On" knappen for å starte apparatet. Hvis du trenger å stoppe treg komfyr mens det er matlaging, trykk på "On / Off" -knappen.

Bruk "Auto Selection" -innstillingen til å lage mat på høy for en time. Etter den første timen, vil CorningWare treg komfyr bytte til en lav steketemperatur og ferdig ut koke timer du har valgt.

Hold tilberedte maten varm ved å trykke på "På / av" mens det digitale visningsvinduet registrerer 0. Den langsomme komfyr vil endres til en varm temperatur når maten er ferdig koke når komfyren har kokt den forhåndsvalgte antall timer.

Hint

Hvis du har en eldre modell CorningWare treg komfyr eller støter på et problem ikke er adressert her, ta kontakt med selskapets kundeservice. Finn produktet serie og modellnummer preget eller gravert inn en metallplate eller under treg komfyr og gi disse tallene til selskapets representant. Ring 800-999-3436 i arbeidstiden mandag til torsdag, 8 am til 18:00, Eastern Standard Time. CorningWare vil hjelpe deg fra 8 am til 17:00 på fredag. CorningWare tilbyr en online hjelp skjema på nettsiden, se lenke i denne artikkelens Resources.

Fjerning av lokket under stekesyklusen, senker temperaturen i kupeen. Den langsomme Komfyren har for å nå temperaturen før lokket frigjør sin varme til videre koking, noe som kan resultere i en undervannslaget måltid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/corningware-slow-cooker-instruksjoner/ "

相关文章!
 • All-Clad Slow Cooker Instruksjoner All-Clad Slow Cooker Instruksjoner
  - 阅 0

  Slow komfyrer er ofte brukt for stuinger, kjøtt og grønnsaksretter i alle stilarter og kjøkken. Slow komfyrer holde på fuktigheten, og deres sakte steketiden gjør dem praktisk for å forberede et stort måltid for en familie eller en gruppe uten å bruk

 • Hvordan stille inn timeren på en CorningWare Slow Cooker Hvordan stille inn timeren på en CorningWare Slow Cooker
  - 阅 0

  Du kan stille inn timeren på en CorningWare treg komfyr automatisk skal bytte til en oppvarming innstillingen når du anslå matvarer vil fullføre matlaging. De programmerbare funksjonene kan du la maten ulme hjemme mens du er ute av huset, frigjøre da

 • Slow-Cooking kjøttboller med søt Brown Sugar Slow-Cooking kjøttboller med søt Brown Sugar
  - 阅 0

  Du vet det kommer til å bli en stor dag når du har nok kjøttboller til å fylle en treg komfyr-en sikker måte å lokke gjester til å revidere din buffet tabellen. Hvis du ser på en stor pose med lys brunt sukker og lurer på om du kan trykke den inn i h