Amopage

Cooking grønnsaker for en hel uke

- Views 0
Advertisement

Cooking grønnsaker for en hel uke


Cooking grønnsaker å vare en uke betyr ikke at du må ha hvert måltid planlagt - det gir deg muligheter gjør måltids valg fra skuddpremie i kjøleskapet. Enten du abonnere på en fellesskaps Støttet Agricultural program, eller CSA, hvor en boks med ferske råvarer kommer på døren hver uke, eller hvis du bare vil ha et forsprang til en travel uke med matlaging en gruppe med grønnsaker i helgen, matlaging videre prosessen sparer deg for tid og energi.

prep Work

Før tilberedning av grønnsaker, er det viktig å vaske dem grundig for å fjerne noen langvarig sprøytemidler og bakterier. Begynn med å kutte av blåmerker eller bedervet seksjoner. Skyll hver grønnsak under springen og suge bladgrønnsaker i en stor bolle med vann som du endrer etter vask hvert element. Skrubb poteter, søtpoteter, agurker og rødbeter. Kles alle grønnsaker og avkjøl dem hvis du ikke har tenkt å lage mat innen to timer etter vask.

Into the Oven

Steking grønnsaker konsentrater smaker i grønnsaker, legger en litt søt Karamellisering av sukker og lar deg lage en stor mengde på en gang. Bare kutte grønnsakene i like store biter, kaste dem med litt olje, salt, pepper eller din favoritt krydder og legg dem på en stekeplate i en ovn forvarmet til 400 grader Fahrenheit i ca 20 minutter. Du kan koke gulrøtter, blomkål, løk, paprika og aubergine ved hjelp av denne metoden, samt en rekke andre grønnsaker.

Bruk Boiling Water

Blansjere grønnsaker i en stor gryte med kokende vann og deretter sjokkerende dem i en stor bolle med isvann gjør grønnsaker, for eksempel sukkererter, brokkoli, asparges og grønne bønner, for å beholde sine lyse farger, deres struktur og mye av sin næring. Grønnsakene koke til knapt møre og stoppe matlaging raskt når isen vann trekker restvarme ut av dem. Bruk rikelig med vann, salt den godt og kok kutte grønnsaker for bare to til fire minutter.

Tid for Dinner

Kokte grønnsaker bo trygt fra skadelige bakterier i kjøleskapet i opptil fire dager. Du kan lage sauser, for eksempel pesto med spinat eller rød paprika, og fryse dem til å bruke senere i uken for pasta. Forvellet grønnsaker, som brokkoli eller grønne bønner, beholder sin smak og tekstur når frosset. Bruk stekte grønnsaker først, kastet inn i salater eller behandlet i krem ​​supper, og deretter bruke forvellet grønnsaker i wokretter eller frittatas, og til slutt, bruker frosne grønnsaker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/cooking-gronnsaker-for-en-hel-uke/ "

相关文章!
 • Er det trygt å Cook Grønnsaker i Steam-i poser i en mikrobølgeovn? Er det trygt å Cook Grønnsaker i Steam-i poser i en mikrobølgeovn?
  - 阅 0

  Damp i sekker er utformet for å raskt og effektivt damp grønnsaker og andre matvarer i mikrobølgeovn. Posene har en lufting system slik at maten ikke eksplodere, og opprydding et blunk. Selv om damp i poser ikke er ansett som et miljøvennlig produkt,

 • Hvordan Cook Grønnsaker
  - 阅 0

  Crunchy og fargerike, grønnsaker smaker godt rå eller kokt. Det er en endeløs rekke grønnsaker året rundt. De er fulle av vitaminer som A og C og de smaker godt tilberedes på mange forskjellige måter. Du trenger grønnsaker Vann Gryte med lokk Olje el

 • Frosting og mikrobølgeovn Cooking Frosting og mikrobølgeovn Cooking
  - 阅 0

  Du kan lage frosting og en god del andre deilige elementer rett hjemme med de riktige verktøyene. Lag frosting, og få tips om matlaging med mikrobølgeovn, med hjelp fra en erfaren profesjonell kokk i denne gratis video-serien. Oppføring 1-20 av 20 vi