Amopage

Construction Site Aktiviteter

- Views 2
Advertisement

Frukten av mange måneder og år med planlegging, byggeplasser florerer med aktiviteter som varierer med type og omfang av prosjektet. På noen områder, må arbeiderne rive ned bygninger før du starter frisk; på andre, er området åpent og urørt. Med all denne variasjonen, byggeplasser dele en overraskende rekke aktiviteter uavhengig av prosjektets omfang eller utgangspunkt.

Construction Site Aktiviteter

Kartlegging og planlegging

Før byggingen kan begynne, kart en undersøkelse mannskap området. Inspektører finne egnede steder å plassere strukturer og se etter potensielle problemer. De etablerer hvor en ny struktur fundament og fundamenter vil ligge. Disse undersøkelsene også hjelpe entreprenørene planlegge hvordan du skal plassere broer, segmenter av veier og infrastruktur, slik som rør, innkjørsler og parkering. Spesialiserte dataprogrammer hjelpe målere skape en sterk plan for den foreslåtte struktur. Etter byggingen kan målere fullføre en analyse av arbeidet i tilfelle planene endret mid-prosjektet.

Construction Site Aktiviteter

rivningsarbeid

Noen ganger kan en byggeplass inneholder allerede bygninger eller strukturer, og eierne kan være lurt å fjerne dem helt til å skape noe nytt. I dette tilfellet, riving lagene kommer inn for å fjerne området på en kontrollert måte. Riving fagfolk bruker vanligvis kraner med wrecking baller eller eksplosiver. Valg av metode avhenger av hvilken type struktur er involvert - for eksempel om det er en bro eller hus - og av den type byggemateriale.

Construction Site Aktiviteter

Løfting og flytting

Byggefirmaer vanligvis lagre byggematerialer for nye strukturer på byggeplassen. Arbeiderne må flytte disse materialene til den riktige plasseringen for byggeprosessen. Noen ganger arbeidere løfte og bære materialer for hånd, og de må følge sikkerhetsprosedyrer, inkludert iført riktig utformet sko, luer og votter, for å unngå skade. Andre ganger, arbeidstakere bruker konstruksjon kjøretøy, herunder trucker og gravemaskiner, for å flytte materialer. Gravemaskiner også bidra til å flytte jord effektivt fra ett område til et annet på byggeplasser.

Construction Site Aktiviteter

nettstedet Tilsyn

Byggeplasser har også aktivitet som fokuserer på å sikre at hele operasjonen går greit. Disse fagfolk, kjent som språk ingeniører, organisere arbeiderne og fordele arbeidsmengden. De kontrollerer at arbeidstakerne følger helse- og sikkerhetsforskrifter og sørge for at de fullføre oppgaver med tidsfrister. De koordinere blant de mange spesialiserte arbeidere for å sikre at riving eksperter, framers, rørleggere, elektrikere og andre fagfolk beveger seg jevnt mot ferdigstillelse av prosjektet.

Construction Site Aktiviteter

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/construction-site-aktiviteter/ "

相关文章!
 • Sjekkliste Construction Site Sikkerhet Sjekkliste Construction Site Sikkerhet
  - 阅 0

  Forbereder en sikkerhet sjekkliste byggeplass bidrar til å redusere risiko for de som jobber der. Bygge risiko kan innebære tyveri, hærverk og personskade. Som byggeleder, en sjekkliste bidrar til å holde ansatte og besøkende tryggere, samtidig som d

 • Construction Site Safety Checklist Construction Site Safety Checklist
  - 阅 0

  Bygningsarbeidere står overfor mange farer på arbeidsplassen, som kollapset stillaser, hodeskader, elektrosjokk og faller, for å nevne noen få. For å hjelpe bygge-site ledere redusere disse potensielle farer, har Occupational Safety and Health Admini

 • OSHA Construction Site Drikkevann Krav OSHA Construction Site Drikkevann Krav
  - 阅 0

  OSHA, Occupational Safety and Health Administration, er en del av Department of Labor, og derfor publiserer regelverk og krav til arbeidsmiljøer. De Federal Regulations, som finnes i Code of Federal Regulations (CFR), er ikke alltid bestemt, men de o