Amopage

Computer Software Engineer Training & Education Information

- Views 1
Advertisement

Computer Software Engineer Training & Education Information


Computer programvare ingeniører design, test og utvikle dataprogrammer og systemer spesielt utviklet for å møte kundenes behov. Vanligvis vil programvaren ingeniør utforme programmet eller systemet og kanskje til og med lage algoritmer, eller linje for linje instruksjoner som beskriver programmet, men selve kodingen, eller programmering, er gjort av en dataprogrammerer. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics (BLS) prosjekter som software engineering feltet vil vokse med 32 prosent mellom 2008 og 2018.

typer

To hovedtyper av dataprogramvare ingeniører inkluderer driftsingeniører, som vanligvis utforme individuelle dataprogrammer for en virksomhet eller annen enhet basert på kundens behov, og systemer ingeniører, som design datasystemer for sine kunder. Systemer ingeniører vurdere også behovene til hver av kundens avdelinger og utforme et selskap for hele systemet som gir tilgang på tvers av avdelings linjer, kalt et intranett. De kan også gi én søknad engineering for sine kunder.

utdanning

De fleste arbeidsgivere krever dataprogramvare ingeniører til å ha en bachelor-grad, i henhold til BLS. Vanligvis vil applikasjonsingeniører få sin grad i informatikk eller software engineering, mens systemingeniører vil store i systems engineering eller IT-systemer. Hvis programvaren ingeniør jobber for et selskap i et bestemt felt, for eksempel et vitenskapelig forskningsanlegg eller et ingeniørfirma, arbeidsgivere velger kandidater med skolearbeidet i det aktuelle feltet. Tilsvarende selskaper vanligvis leie programvare ingeniører som har gjennomført kurs i regnskap, økonomi, markedsføring eller generelle forretnings studier. BLS sier også at arbeidsgivere foretrekker programvare ingeniører som har arbeidsplass. Studentene bør dra nytte av eventuelle praktiske erfaringer, for eksempel praksisplasser, som tilbys av sitt universitet.

lønn Informasjon

BLS rapporterer at medianlønnen på datamaskinen programvare ingeniører i 2008 var $ 85 430, med 75 prosent av de spurte tjener mer enn $ 67 790 per år. Dataprogramvare systemer ingeniører tjent en median på $ 92 430, med 75 prosent tjener mer enn $ 73 200 årlig.

videreutdanning

Som informatikk og teknologi endring på et raskt tempo, bør dataprogram ingeniører forbli up-to-date på nye teknologier og informasjon. Mange er avhengige av workshops og seminarer som tilbys av programvareselskaper å opprettholde sin kunnskapsbase, melder CareerOverview.com. Disse seminarene fokus på hosting selskapets produkter. Av og til vil universiteter tilbyr etterutdanningskurs for informatikk fagfolk som er mer universelle i omfang.

sertifiseringer

Sertifiseringer som tilbys av en profesjonell organisasjon, kan Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), øke en programvare ingeniør salgbarhet. Ifølge IEEE nettside, for å få disse sertifiseringer - Certified Software Design Associate for oppføring nivå ingeniører og eller Certified Software Design Professional for mid-nivå fagfolk som ønsker å fremme sine karrierer - ingeniøren må ha en bachelor-grad, en viss nivå av arbeidserfaring og bestå en skriftlig test.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/computer-software-engineer-training-education-information/ "

相关文章!