Amopage

Colors of Snakes i Central Texas

- Views 9
Advertisement

Central Texas regnes som den "ekte outback" blant amerikanske stater. Texas klarte å få dette ryktet fordi det er fylt med ville dyr, spesielt slanger. Mens noen av dem er ikke giftig, kan det være farlig å gå i nærheten av dem. Derfor identifisere slanger i det sentrale Texas området er viktig slik at du kan vite hvilke handlinger som må ta. Det kan også være et verktøy for å utdanne barn om naturen og hvordan slike skapninger.

Colors of Snakes i Central Texas

Diamondback Rattlesnake

Selv om fargen av slange grå til rosa eller lyseblå varierer fra gulaktig, identifisere Diamondklapperslange er lett. Du trenger bare å vite utseendet på skalaer, hodet og halen. Den har en diamant design på ryggen med en hvit kant som går fra hodet til halen. Den har en skrangle som har jet sorte ringer. Det er en giftig slange. En Diamond kan kjøre en lengde på opp til 8,5 fot.

Colors of Snakes i Central Texas

Cottonmouth Snake

Munningen av en Cotton, også kjent som en "vann moccasin," har en meget hvit foring som kan være svært skremmende. Fargen varierer fra lysebrun til svart, i henhold til dens alder. Lengden kan kjøre opp til 6 fot. En Cotton regel vises på elvebredden og andre vannmasser.

Colors of Snakes i Central Texas

Coral Snake

Coral Snake har røde, sorte og hvite striper som går langs kroppen. Korallslanger kan vokse så lenge som 5 fot, men i gjennomsnitt de er ca 3 fot lang.

Colors of Snakes i Central Texas

Copperhead Snake

En Copperhead slange kan vokse opp til 3 fot i lengde. Også kjent som en Highland moccasin, er en Copper slange identifisert på grunn av en kobber-lignende farge på hodet. De er giftige.

Colors of Snakes i Central Texas

Bull Snake

En okse slange er en ikke-giftige art som viser en basis gul farge, med et mønster som har en farge fra lysebrun til mørkebrun. Bull slanger kan være opp til 5 fot lang.

Colors of Snakes i Central Texas

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/colors-of-snakes-i-central-texas/ "

相关文章!
 • Mulberry trær for Central Texas
  - 阅 0

  Central Texas er innenfor US Department of Agriculture plante hardførhet soner 7 og 8, noe som betyr at morbær trær vil vokse der. To typer er optimalisert for denne del av den enorme tilstand, mens en annen naturaliserte arter er også i stand til å

 • Tiltrekke Meitemark til hagen min i Central Texas Tiltrekke Meitemark til hagen min i Central Texas
  - 阅 2

  Gartnere kan takke ydmyk meitemark for å bedre fruktbarhet og produksjon av mange en lei tomt. Selv om de fleste innfødte nordamerikanske meitemark ble utryddet under siste istid, europeiske varianter, vanlig meitemark eller "natt crawler" (Lumb

 • Den beste tiden å Påfør en Crabgrass Preventer i Central Texas Den beste tiden å Påfør en Crabgrass Preventer i Central Texas
  - 阅 1

  Crabgrass, enten glatt (Digitaria ischaemum) eller hårete (Digitaria sanguinalis), er en gjennomgripende, aggressive, skjemmende og uønsket tillegg til Central Texas plenen. Hårete crabgrass er funnet i USDA hardførhet soner 4 til 8. Smooth crabgrass