Amopage

Code of Ethics for Professional Accountants

- Views 0
Advertisement

Code of Ethics for Professional Accountants


Regnskap er en profesjonell bransje som tilbyr et utvalg av finansielle tjenester til privatpersoner og bedrifter. To typer regnskaps eksisterer i bedriftsmiljø: økonomisk og ledelse. Finansregnskap er ofte funnet i offentlig regnskap industrien; revisorer er ansvarlig for å gjennomgå et selskap & rsquo; s finansiell informasjon for å sikre at det er nøyaktig og gyldig. Ledelse regnskapsførere jobber for et selskap registrering og rapportering av finansiell informasjon. Etikk er et viktig element i både finansielle og ledelsesmessige regnskap yrker.

fakta

Regnskapsførere har den unike ansvar for å arbeide for en bestemt klient som samtidig er ansvarlig for allmennheten om et selskap & rsquo; s finansiell informasjon. Selv om denne situasjonen ser ut til å skape en interessekonflikt, er mange regnskapsførere bundet til etisk og faglig atferd basert på deres profesjonelle sertifisering. De to vanligste profesjonelle sertifiseringer er statsautorisert revisor (CPA) og Certified Management revisor (CMA). Disse sertifiseringer gi regnskapsførere med retningslinjer for å handle etisk i bedriftsmiljø.

Integritet

Mange regnskapsførere står overfor etiske dilemmaer som involverer integritet. Integritet krever regnskapsførere til å rapportere all finansiell informasjon til eiere, ledere og allmennheten, uavhengig av informasjon & rsquo; s innvirkning på forretningsdriften. Regnskapsførere må stille seg spørsmålet & ldquo; Am jeg gjør hva en normal person med integritet ville gjøre & rdquo; Dette spørsmålet blir ofte stilt når regnskapsførere kommer over negative økonomiske eller forretningsinformasjon som kan skape vanskelige forretningssituasjoner for et selskap.

Objektivitet og uavhengighet

Objektivitet og uavhengighet sikrer at regnskapsførere ikke gjennomføre for mange regnskapstjenester i en økonomisk avdeling. oppstå etiske dilemmaer når regnskapsførere levere generelle regnskapsfunksjoner sammen med revisjon, skatt eller rådgivningstjenester. Offentlig regnskap bedrifter eller enkelt CPAs som fullfører for mange regnskapstjenester for en klient kan møte objektivitet og uavhengighet problemer. Sviktende å opprettholde en selvstendig mening kan tillate regnskapsførere å manipulere et selskap & rsquo; s finansiell informasjon.

Aktsomhet

Aktsomhet refererer til faglig kompetanse for regnskapsførere. Regnskapsførere må anvende nasjonale regnskapsprinsipper til et selskap & rsquo; s finansiell informasjon. Fordi mange regnskapsregler er prinsipper baserte selskaper har ofte en viss breddegrad når du søker disse prinsippene til finansiell informasjon. Regnskapsførere bør ikke forsøke å anvende disse prinsippene på en måte som skaper tvilsomme økonomiske situasjoner. Den upassende anvendelsen av regnskapsprinsipper kan villede bedriftsledere og allmennheten.

Expert Insight

The American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) etablerte etiske yrkesutøvelsen som definerer prinsipper og ansvar. Mens AICPA er en medlemsorganisasjon for lisensierte regnskapsførere, kan andre regnskapsførere også følge denne koden. AICPA tilbyr også en etikk kurset slik regnskapsførere kan holde seg oppdatert på ulike etiske situasjoner eller problemer i virksomheten miljøet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/code-of-ethics-for-professional-accountants/ "

相关文章!
 • Code of Ethics for medisinske leger Code of Ethics for medisinske leger
  - 阅 0

  Ved å bli tatt i ed som en lege, de fleste medisinske skole akademikere resitere hippokratiske ed, en av de mer kjente etiske regler for leger. Den hippokratiske ed er ikke den eneste etiske retningslinjer som finnes for leger, men. Nesten siden medi

 • Code of Ethics for Civil Engineering Code of Ethics for Civil Engineering
  - 阅 0

  Profesjonelle sivilingeniører i USA må godta å følge etiske retningslinjer som en del av sitt konsesjonsprosessen. Lisensiering foregår på statlig nivå og inneholder ofte en skriftlig eksamen som dekker tekniske prinsipper, herunder etikk. Profesjone

 • Pharmacy Code of Ethics Pharmacy Code of Ethics
  - 阅 0

  Farmasøyter spiller en viktig rolle i livene til de fleste amerikanere. I 2013 forskere fra Mayo Clinic rapportert at nesten 70 prosent av amerikanerne ta en reseptbelagte medisiner, og mer enn 50 prosent ta to eller flere. De fleste pasienter vet li